DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başiskeleliler Hatice Kübra Tongar ile buluştu

Başiskeleliler Hatice Kübra Tongar ile buluştu

Başiskele’de 2022 yılını “Kadın ve Aile Yılı” ilan eden Başiskele Belediyesi, “Konumuz Aile” programları kapsamında dün akşam Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Hatice Kübra Tongar’ı ağırladı.

Toplumun temelini oluşturan aileye ve kadına dair her şeyin konuşulduğu, bilgilerin aktarıldığı söyleşi programları Başiskele’de devam ediyor.  Konumuz Aile sloganıyla daha önce birçok ünlü ismi ilçede ağırlayan Başiskele Belediyesi, Hatice Kübra Tongar ile Başiskeleli vatandaşları bir araya getirdi.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Karşıyaka Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, kıymetli eşi Öznur Özlü, AK Parti Başiskele Kadın Kolları Başkanı Pınar Yolcu Sekmen ve vatandaşlar katılım gösterdi. Katılımın ücretsiz olduğu programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

TONGAR: ‘HER ŞEY NİYET İLE BAŞLAR’

Katılımcıların coşkulu alkışlarıyla sahneye çıkan Uzman Aile Danışmanı ve Yazar Hatice Kübra Tongar, aile içi iletişim ve çocuk eğitimi konusunda önemli bilgiler aktardı.

Aile içi şiddete sıfır tolerans gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Tongar, “Her şey niyetle başlar. Eğer niyetimiz bağırmayan, sakin bir insan olmak yönündeyse Allah (c.c) bu yolda önümüzü açar ve gayretimizi artırır. Ailede toplumumuzun temelini sağlam atarsak sosyal hayatımızda toplum içerisinde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşarız.” dedi.

AİLEDE ÇOCUK EĞİTİMİ

Ailede çocuk gelişimi üzerine de güzel ve faydalı bilgiler aktaran Tongar, “Her birimizin çocuklarımızı yetiştirirken onların ilerde büyük bir bürokrat, iyi bir siyasetçi olacağını ve ülkeye faydalı bir birey olacağını düşünerek yetiştirelim. Gelin bugün bir karar verin bağırmayan anne olmaya niyet edin. Bu niyetiniz çocuğunuzun gelişimine çok artı katacak. Çocukla doğru iletişim; çocuğu insan olarak görerek kurulan iletişimdir. Bir yetişkinle nasıl iletişim kuruyorsanız çocuğunuza da öyle davranın.” diye konuştu.

Aile içi huzurun koşulları ve çocuklara yaklaşım biçimleri hakkında önemli bilgiler ve öneriler paylaşılan program yaklaşık 1 buçuk saat sürdü.

Program sonunda Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün kıymetli eşi Öznur Özlü, Hatice Kübra Tongar’a çiçek takdim ederek hoş sohbeti için teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.