DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Başkan Özlü: Gençlerimize İnanıyor ve Güveniyoruz

Başkan Özlü: Gençlerimize İnanıyor ve Güveniyoruz

Başkan Özlü: Gençlerimize İnanıyor ve Güveniyoruz

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, ”Gençlerle Baş Başa” programları kapsamında okul ziyaretlerine devam ederek genç kardeşleriyle fikir alışverişinde bulunmayı sürdürüyor.

Kocaeli’nin eğitim başarısında ön saflarda yer alan ilçesi Başiskele’de eğitime ve gençlere büyük değer veren Başkan Özlü, ilçedeki devlet okullarında tamamladığı Gençlerle Baş Başa programına özel okullarda devam ediyor. Bu kapsamda Karşıyaka Mahallesi’nde bulunan Özel Bilgili Kültür Okulları’nı ziyaret ederek genç öğrenci kardeşleriyle buluştu.

ÖĞRENCİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Okul idarecileri tarafından karşılanan Başkan Özlü, programın gerçekleşeceği okulun konferans salonuna geçti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda bilgi ve deneyimlerini genç kardeşlerine aktaran Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, öğrencilerle fikir alışverişinde bulundu. Sıcak ve samimi ortamda, karşılıklı sohbet şeklinde geçen söyleşide Özlü, kardeşlerinin tüm sorularını içtenlikle cevaplandırdı.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN GENÇ KARDEŞLERİNE ÖNEMLİ TAVSİYELER

Soru-cevap şeklinde interaktif geçen programın sonuna doğru Başkan Özlü, öğrenci kardeşlerine önemli tavsiyelerde de bulundu.

Belediye Başkanı M. Yasin Özlü, “Bu zamanlarınızın kıymetini bilin. Bu zamanlar kendinize vakit ayırabileceğiniz en değerli vakitlerdir. Bu zamanınızı iyi değerlendirin. Sadece hep ders çalışın demiyorum. Kendinizi geliştirebileceğiniz aktiviteler, kültürel ve sosyal alanlarda zamanınızı verimli ve kaliteli geçirmenizi öneriyorum. Bunu öncelikle kendiniz için, daha sonra sizi zor şartlarda okutan aileniz için ve daha sonra aziz milletimiz ve vatanımız için yapmalısınız. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizlere inanıyor ve güveniyoruz.” dedi.

ORD. PROF. DR. ALİ FUAT BAŞGİL’İN KİTABINI HEDİYE ETTİ

Program sonunda Başkan M. Yasin Özlü, öğrenci kardeşlerine düşünce dünyamızın önemli fikir ve ilim insanlarından Ordinaryus Prof. Dr. Ali Fuat Başgil’in “Gençlerle Baş Başa” kitabını hediye etti ve gençlerle günün anısına fotoğraf çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.