DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Başkan Sezer, Gölcük Fen Lisesi Öğrencileri ile buluştu BAŞARILI ÖĞRENCİLERİN İSİMLERİ SINIFLARA VERİLDİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük’te Öğrenciysen Projesi kapsamında bir araya gelerek tecrübelerini aktardığı Gölcük Fen Lisesi öğrencilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Öğrenciler sordu Başkan Sezer yanıtladı

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük’te Öğrenciysen Projesi kapsamında Gölcük Fen Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Lisenin toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Okul Müdürü Hasan Kılıç, lise öğrencileri ve öğretmenleri katıldı. Etkinlikte Başkan Sezer; tecrübelerini aktardığı öğrencilerden gelen soruları da içtenlikle cevapladı.  Etkinlikte konuşan Başkan Sezer, “Gençlerimizle her zaman diyalog halinde olarak, onları dinlemeye ve fikirlerine değer vermeye ve yapacağımız etkinlik ve çalışmalarla da destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

 TYT ve AYT Sınavlarında başarı sağlayan öğrenciler onurlandırıldı

Sohbetin ardından lisede incelemelerde bulunan Başkan Sezer, robotik kodlama sınıfında öğrencilerin çalışmaları hakkında da bilgiler aldı. Birliktelikte 2021 YKS sınavında; TYT Türkiye 319.’su olan Cemre Nur Aydın ve AYT Sayısal Türkiye 307.’si olan Muhammet Eren Özoğlu’nun başarılarının öğrencilere örnek olması için birer sınıfa isimleri verildi. Öğrencilerin isimlerinin yazılı olduğu plakalar, isimlerinin verildiği sınıflara Başkan Sezer tarafından asıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.