DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

BAŞKİM’in İstihdam Seferberliği’ne Desteği Sürüyor

BAŞKİM’in İstihdam Seferberliği’ne Desteği Sürüyor

BAŞKİM’in İstihdam Seferberliği’ne Desteği Sürüyor

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün göreve geldiğinde ilk yaptığı icraatlarden biri olan Başiskele Kariyer ve İstihdam Merkezi (BAŞKİM), Başiskeleli vatandaşlara iş umudu olmaya devam ediyor.

Cumhurbaşkanlığı tarafından ülke genelinde başlatılan İstihdam Seferberliği’ne destek olmak ve Başiskeleliler’in iş ve meslek sahibi olarak ülke ekonomisine katkı sağlamaları amacıyla 2019 yılının Mayıs ayında hizmet vermeye başlayan BAŞKİM, 2022 yılında da iş arayanların ve iş verenlerin buluşma adresi oluyor.

İş arayanlar ile işverenleri tek çatı altında buluşturmaya devam eden BAŞKİM, son olarak ülkemizin önde gelen sanayi kuruluşlarından olan ve Başiskele’de faaliyetlerini sürdüren Kanık Şirketler Grubu’na bağlı Özka Lastik ve Kauçuk Sanayi Ticaret A.Ş. firmasının personel alımına aracı oldu.

İŞ GÖRÜŞMESİNE 49 VATANDAŞ KATILDI

Başiskele Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen iş görüşmesine Başiskele’de ikamet eden BAŞKİM aracılığıyla iş arayan 49 vatandaş katıldı.  Fabrikanın İnsan Kaynakları sorumluları tarafından makina operatörlüğü ve çeşitli dallarda istihdam sağlanmak üzere vatandaşlarla tek tek mülakatlar yapıldı.   

Mülakatlar sonucunda personel alımına uygun görülen adaylar, firma yetkilileri tarafından aranarak işe yerleştirilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.