DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Büyükakın, “İlim ve hikmet arayışında olan bir gençlik istiyoruz”

Büyükakın, “İlim ve hikmet arayışında olan bir gençlik istiyoruz”

Büyükakın, “İlim ve hikmet arayışında olan bir gençlik istiyoruz”

Başkan Büyükakın, “Geleceğin dünyasında yaşayacak gençlerimizi o yıllara hazırlama gayretindeyiz. Büyükşehir Belediyesi olarak gençlik hizmetlerine çok önem veriyoruz. Bu nedenle ilim ve hikmet arayışında olan bir gençlik istiyoruz” dedi.


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Gençlerle Beraber” programına katıldı. Program boyunca gençlerle fikir alışverişinde bulunan ve sorulan tüm sorulara içtenlikle cevap veren Başkan Büyükakın, “Sizler geleceğimizsiniz. Sizlerinhayalleri ve fikirleribizlerin çalışmalarını zenginleştiriyor” ifadelerine sarf etti. “Geleceğin dünyasında yaşayacak gençlerimizi o yıllara hazırlama gayretindeyiz” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Gençlerimize inanıyoruz. Onlar için hizmet üretmeye, kentimizi ve ülkemizi geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

“YENİ HEDEFLER İÇİN İLHAM VE GÜÇ VERİYOR”

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Başkanı Baki Özdemir ve il yöneticilerinin de hazır bulunduğu birlikteliktekonuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Gençlerimizin bu güzel heyecanı bize de enerji veriyor. Hayata umut ve heyecanlı bakmanız, bize de yeni hedefler için ilham ve güç veriyor. Sizlerden aldığımız ilham ile çalışma arkadaşlarım ile birlikte daha mutludaha huzurlu bir Kocaeli’nin inşası için gecegündüz demeden çalışıyoruz. Bu akşam bu güzel ortamda heyecanınıza ve hayallerinize eşlik etmek beni de son derece mutlu etti. Kentimizde ve ülkemizde yaşayangöz bebeğimiz kıymetli gençlerimizinhayallerini gerçekleştirmek için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

“GENÇLERLE OLAN MUHABBETİNİ ÇOK YAKINDAN BİLİYORUZ”

Programın açılışında İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ise, “Kocaeli’miz için durmadan çalışan Tahir Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Yoğun çalışma temposuna rağmen kıymetli gençlerimizle bir araya gelmesi nesillere verdiği önemi bir kez daha göstermiştir. Bu akşam sadece programın adı ‘Gençlerle Beraber’ ama Tahir Başkanımız her daim bizimle. Tahir Başkanımızınşehrimizin 472 mahallesinde ki gençlerle olan muhabbetini çok yakından biliyoruz. Hizmet etme aşkı, gençlerimizi sunduğu imkanlar için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

“GENÇLİK HİZMETLERİNE ÇOK ÖNEM VERİYORUZ”

Bir taraftan geleceğe hazırlanırken diğer bir taraftan değerlerimize bağlı bir nesil olacağız” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Dünya’ya barış, kardeşlik adalet ve huzur gelmelidir. Bunun gerçekleşmesi için hepimiz çok çalışmalıyız. Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi olarak gençlik hizmetlerine çok önem veriyoruz. Bu nedenle ilim ve hikmet arayışında olan bir gençlik istiyoruz. Kocaeli’nde gençlerimizin bu anlayışla olması da bizleri son derece mutlu ediyor.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.