DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Çiçek Sepeti Değirmendere Şubesi 14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ ÖNCESİ AÇILIYOR

Çiçek Sepeti Değirmendere Şubesi

14 ŞUBAT SEVGİLİLER GÜNÜ ÖNCESİ AÇILIYOR

İlçemizde uzun yıllardır Değirmendere’de Can Çiçekçilik olarak hizmet veren ve 14 ay önce Çiçek Sepeti Gölcük Şubesini olarak hizmet vereye başlayan Caner Öziri 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi Değirmendere’ye ikinci bir şubelerini açarak hizmet ağlarını daha da genişleteceklerini belirtti.

 Bugün hizmet vermeye başlıyor

Çiçek Sepeti Gölcük Şubesi 14 ay önce Amiral Sağlam Caddesi No: 29 adresinde hizmet vermeye başlamıştı. Gölcük’te Çiçek Sepeti’ne yoğun ilgini olduğunu ifade eden işletme sahibi Caner Öziri 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi  Değirmendere şubesini Yalı Mahallesi Deliloğlu Caddesi No:15 adresinde hizmet vermeye başlayacağını ifade etti. Hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiğini ve Cumartesi günü hizmet vermeye başlayacaklarını ifade eden Öziri, Çiçek Sepeti olarak gelen talepleri artık daha hızlı bir şekilde karşılayacaklarını belirtti.  

“Siparişleri almaya şimdiden başladık”

Çiçek Sepeti Gölcük Şubesi yetkilisi Caner Öziri yaptığı açıklamada, “Biz Değirmendere’de Can Çiçekçilik olarak bu sektörde uzun yıllardır hizmet veren bir firmayız ve 14 ay önce Çiçek Sepeti Gölcük bayiliğini Aldık. Çiçek Sepeti zaten Gölcük’te yoğun ilgi gören bir firmaya ve bizim bu sektöre girmemiz ile yoğunluk daha da arttı. Bu nedenle Değirmendere müşterilerimize daha hızlı hizmet verebilmek için Değirmendere şubemizi açmaya karar verdik. Tadilatımızda sonuna geldik ve Cumartesi günü Değirmendere şubemizde hizmet vermeye başlayacağız. 14 Şubat’ta oldukça yoğun oluyoruz.  Bu nedenle iki şubemizde de servis eleman sayımızı arttıracağız ve gelen siparişleri en hızlı şekilde teslimatını yapacağız. Her zevke ve her bütçeye uygun çiçek modelimiz mevcuttur. 14 şubat için siparişleri şimdiden almaya başladık. O gün mağdur olmak istemeyen müşterilerimizin siparişlerini daha erken vermelerini rica ediyoruz. Çiçek Sepeti üzerinden sipariş verilebileceği gibi 0507 313 18 00 ve 0534 856 62 77 No’lu telefon numarasından da sipariş verebilirler”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.