DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Ekleristan Değirmendere Şubesi kısa sürede BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Ekleristan Değirmendere Şubesi kısa sürede BÜYÜK BEĞENİ ALDI
09.02.2022
3.190
A+
A-

Ekleristan Değirmendere Şubesi kısa sürede

BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Ekler pastasına değişik bir boyut katan Ekleristan Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de yaygınlaşmaya devam ediyor. 10 gün gibi kısa bir süre önce 100. Şubesi olarak Değirmedere’de açılan Ekleristan kısa sürede büyük beğeni aldı.

26 çeşit ekler var

İşletmeciliğini Emel & Ayhan Anamor çiftinin yaptığı Ekleristan Değirmendere Şubesi kısa bir süre önce açılmasına rağmen yoğun ilgi görüyor. Yalı Mahallesi Deliloğlu Caddesi No: 2/B (çınarlık meydanı) adresinde hizmet veren Ekleristan Değirmendere Şubesi’nde her gün birbirinden lezzetli 26 çeşit ekler günlük olarak tezgahtaki yerlerini alıyor.

“Ürünler günlük geliyor”

2 yıl önce Bursa’da kurulan ve Türkiye genelinde hızla yayılan Ekleristan’ın 100. Şubesini Yalı Mahallesi Deliloğlu Caddesi No:2/B adresinde hizmet vermeye başlayan Emel & Ayhan Anamor çifti yaptıkları açıklamada, “ Ekleristan Değirmendere Şubesi olarak 10 gün gibi kısa bir süre önce hizmet vermeye başlamamıza rağmen her kesimden çok yoğun bir ilgi görüyoruz. 26 çeşit ekler(Antep Fıstıklı, Limonlu, Çilekli, Türk Kahveli, Fındıklı, Hindistan Cevizli, Karamelli, Frambuazlı, Bitter Çikolatalı, Muzlu, Vanilyalı, Ballı, Kuru Meyveli, Kivili, Ananaslı, Beyaz çikolatalı, Klasik)  ile hizmet veriyoruz ve ürünlerimiz her sabah günlük olarak tezgahımızda yerlerini alır ve akşam tükenmiş olur. Fakat ürünlerimiz evde 3 güne kadar tazeliğin korumaktadır” dediler.

“Ürünlerde kesinlikle tatlandırıcı ve katkı madde yok” Anamor çifti açıklamalarının devamında, “Şu anda en çok tercih edilen çeşidimiz olarak Antep Fıstıklı çeşidimiz diyebiliriz. Yeni çıkan bir ürün ve oldukça yoğun ilgi görüyor. Bunu dışında meyveli çeşitlerimizde oldukça beğeniliyor. Ürünlerimizin bu kadar beğenilmesini en önemli özelliği tamamen doğal olması. Ürünlerde kesinlikle tatlandırıcı ve katkı madde yok. Ayrıca meyveli çeşitlerin içinde gerçek meyve parçaları var. Diğer çeşitlerimizde de neyliyse kremasında kendi parçaları var. Bu nedenle de oldukça beğenildi. Ekleristan Değirmendere Şubesi olarak haftanın 7 günü gece 23.00’e kadar açığız. Bunun yanında paket servisimiz başladı. Kısa bir süre sonra da Yemek Sepeti’ne dahil olacağız. Paket servis için sipariş vermek isteyenler 0530 010 32 20 No’lu numaradan bizlere ulaşabilirler” dediler

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.