DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Elektrik kapağının yanındaki açıklık dikkat çekiyor

Elektrik kapağının yanındaki açıklık dikkat çekiyor

Merkez Mahallesi Preveze Caddesi ile 22. Sokak’ın kesiştiği noktada bulunan Elektrik kapağının yanında bulunan açıklık vatandaşların dikkatini çekiyor. Bir kişinin rahatlıkla ayağını takılıp düşmesine neden olabilecek olan açıklığı vatandaşlar en kısa sürede kapatılması gerektiğini ifade ettiler.

Kendisi küçük ama etkisi büyük olabilir

Gün içerisinde yüzlerce kişinin kullandığı kaldırım üzerinde bulunan elektrik kapağını hemen yanında bulunan açıklık vatandaşların dikkatini çekiyor. Küçük bire açıklık olmasına rağmen bir kişinin takılıp düşmesine neden olabilecek olan açıklığı vatandaşlar en kısa sürede kapatılmasını istediklerini belirttiler.

“Dikkatsiz biri buraya takılarak düşebilir ve Allah korusun bir yerini sakatlayabilir”

Vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Preveze Caddesi üzerinde bulunan kaldırımda elektrik kapağının hemen yanında bir kişinin ayağı girecek büyüklükte bir açıklık var. Dikkatsiz biri buraya takılarak düşebilir ve Allah korusun bir yerini sakatlayabilir. Bu nedenle yetkililerden bu açıklığı en kısa sürede kapatmalarını istiyoruz” dediler.

Haber: Hazan UYSAL

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.