DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Emekli Emniyet Müdürü İsa Bişiren’in acı günü GÜRSEL BİŞİREN VEFAT ETTİ

İlçemizde 2003-2010 yılları arasında Emniyet Müdürlüğü görevini başarıyla yapan ve Gölcük’ün unutulmaz ismi olan İsa Bişiren’in Koceli Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi gören eşi Gürsel Bişiren (61) hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk Annesi Gürsel Bişiren’in cenazesi dün Öğle namazına müteakiben kılınan namazın ardından Ankara’ya defnedildi.

Sevenleri vefat haberiyle derin yasa boğuldu

Gölcük eski İlçe Emniyet Müdürü İsa Bişiren’in eşi Gürsel Bişiren 4-5 gündür Kocaeli Üniversitesi’nde yoğun bakımda tedavi görüyordu. Hastanede durumu ağırlaşan Gürsel Bişiren Doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak vefat etti.  Bişiren’in vefat haberi Gölcük’ü ve Sevenlerini derin yasa boğarken cenaze törenine oldukça yoğun bir katılım sağlandı.

Cenazeye çok yoğun bir katılım sağlandı

Dün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazına başta Emniyet teşkilatı olmak üzere Kaymakam Cengiz Karabulut, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, İl ve İlçe Emniyet Müdürü Camiası, eski Adıyaman Emniyet Müdürü Mehmet Bilici  Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, önceki dönem Vali Yardımcısı ve Kaymakam Mustafa Pekdemir, eşi Gülay Pekdemir, Önceki Dönem Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve Eşi Funda Altıntaş, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in eşi Feriha Ellibeş, İlçemizin Siyasi Parti İlçe Başkanları,STK, Dernek Başkanları, Muhtarlar ile çok sayıda temsilcileri, esnaflar ve Bişiren ailesinin dostları ve sevenleri katılım sağladı. Gürsel Bişiren’in cenazesi dün öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Ankara’ya nakil edilerek, toprağa verildi. Gölcük Haber Gazetesi olarak Merhume’ye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı ve sabırlar diliyoruz.

Haber: Serap DURUKAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.