DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gaziosmanpaşa Caddesi’nde bulunan kaldırım yenilenmeli

Gaziosmanpaşa Caddesi’nde bulunan kaldırım yenilenmeli

İlçemizde Donanma Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi’nde bulunan kaldırımın durumu oldukça kötü duruyor. Cadde sakinleri kaldırımın düzeltilmesini, yenilenmesini istiyor.

Gölcük Belediyesi ilçemizde bulunan birçok kaldırımı yenileyerek ilçemizin daha da güzelleşmesini sağladı. İlçemizde çok az alanda bulunan kaldırımların yenilenmesi gerekiyor. Donanma Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi’nde bulunan kaldırımın durumu oldukça kötü duruyor. Caddede bulunanlar kaldırımın bir an önce yenilenmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca kaldırımın hemen yanında bulunan çöp konteynırı da oldukça bakımsız ve eski durumda.

Caddeye bakım yapılması gerekiyor

Bazı vatandaşlar, ‘Bu cadde uzun zamandır ne yazık ki bakım yapılmayı bekliyor. Bizler yetkililerden bu caddeyi güzelleştirmelerini istiyoruz. Bu kaldırım özellikle yağışlı havalarda resmen çamur deryasına dönüşüyor. Ayrıca kaldırımın yanında bulunan çöp konteynırı da oldukça bakımsız. Değiştirilmesi gerekiyor. Umarız bu isteğimiz kısa zamanda yerine getirilir, bu cadde Gölcük’e güzel bir renk katar’ diyerek isteklerini belirttiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.