DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gelişi güzel atılan evsel atıklar dikkat çekiyor

Gelişi güzel atılan evsel atıklar dikkat çekiyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden defalarca uyarı yapılmasına rağmen ilçemizde yol kenarlarına evsel atıklar gelişi güzel atılmaya ve çevre kirliliğine yol açmaya devam ediyor.

Defalarca uyarılarda bulundular

İlçemizde cadde ve sokaklarda yol kenarına gelişi güzel atılan evsel atıklar çevre ve görsel kirliliğe neden olmaya devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından defalarca “ Belediyemize haber vermeden bu tür atıkları atmayın” uyarısına rağmen duyarsız vatandaşlar tarafından evlerinde kullanmadıkları mobilyaları gelişi güzel yol kenarına atmaları tepki çekiyor.

“Havalar ısındıkça bu tür manzaraları daha çok görürüz”

Bu tür manzaraları artık görmek istediklerini ifade eden duyarlı vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “ Bahar ayları yaklaşmaya başlayınca yol kenarlarında koltuk takımları da görmeye başladık. Belediye ekipleri defalarca bu tür atıkları sokağa atmadan önce bize haber verin demelerine rağmen gelişi güzel atılan bu tür atıklar hem çevre kirliliğine neden olduğu gibi kötü bir görüntüye de neden oluyor sonuçta ekiplerin de bu tür arıkları aldıkları belli günler var. Haber verilse bu tür görüntülere maruz kalmayız en azından ama maalesef insanlarımıza bunu bir türlü alıştıramadık.  Şimdi havalar ısındıkça bu tür manzaraları daha çok görürüz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.