DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GERÇEK ROT BALANS KALİTESİYLE FARK YARATIYOR

GERÇEK ROT BALANS KALİTESİYLE FARK YARATIYOR

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi F/4 No1/10 adresinde Yasin ve Okay Şahin kardeşler tarafından hizmet vermekte olan Gerçek Rot Balans kaliteden ödün vermeden hizmet vermeye devam ediyor.

Araç sahipleri tarafından en çok tercih edilen adres

LASSA ve BRİDGESTONE lastiklerinin Gölcük Yetkili bayisi olan ve aynı zamanda uzman kadrosu ile rot balans, lastik takma ve sökme alanında hizmet vermekte olan Gerçek Rot balan araç sahipleri tarafından en çok tercih edilen adres oluyor. Gölcük’te kurulduğu günden beri ilçe halkının takdirini toplamaya devam eden Gerçek Rot Balans adeta hizmette sınır tanımamaktadır. Gerçek Rot Balans’ta satın alınan her lastiğin sökme takma ve değiştirme işlemlerini tecrübeli elemanlarıyla yapılmaktadır.

LASSA ve BRİDGESTONE lastiklerinin Gölcük Yetkili bayisi

İşletmeciliğini Okay ve Yasin Şahin’in yaptığı Gerçek Rot Balans, Rot Balans ve lastik sektöründe faaliyet göstermektedir. Özellikle kendini dünya çapında kanıtlamış olan LASSA ve BRİDGESTONE lastiklerinin Gölcük Yetkili bayisi olan Gerçek Rot Balans ile yollarda güvenceniz tamdır ve güvenle yolculuklarınızı yapabilirsiniz, bunun için yapacağınız tek şey Gerçek Rot Balans’a uğramak olacaktır.

Müşteri memnuniyeti her şeyin önünde

Gerek satış konusundaki ekonomik fiyatlarıyla gerek hizmeti ile geniş müşteri portföyü oluşturan Gerçek Rot Balans’ta Son yıllarda gelişen teknoloji ve iletişim hızındaki artışa paralel olarak müşterilerimize daha iyi hizmet vermek amacıyla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz diyen Okay ve Yasin Şahin, “Müşterilerimizin tercih ettiği LASSA ve BRİDGESTONE lastik ve jant ürünleri ile piyasada faaliyet göstermekteyiz. Firmamıza sizde uğrayın müşteri memnuniyeti; müşteriye olan ilgi ile beraber hizmette ki güveni bizimle yaşayın. Tüm müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarını en doğru ürün olan LASSA Lastiklerini en iyi fiyat ve hizmetle sunmaktayız. Son sistem ekipman ve eğitimli kadromuzla, güler yüzlü hizmet anlayışı müşteri memnuniyeti ilkesi ile siz değerli müşterilerimizi güvenli bir şekilde yola çıkarmak” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.