DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te konteyner cep yerleri yapımı devam ediyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından  Gölcük’ün çeşitli noktalarında bulunan ve cep yeri olmayan katı atık konteynerlerine cep yerleri yaparak, vatandaşların isteklerini yerine getirmeye devam ediyor.

İlçe genelinde yaygınlaşıyor

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından evsel atık Konteynerlerinin düzenli ve sağlıklı yerinde muhafaza olması için ekipler tarafından yapılan ” Konteyner cep yerleri ” yapım çalışmaları devam ediyor. Yapılan bu çalışmalar neticesinde katı atık konteynerlerinin, cadde ve sokakları işgal etmesi, araçlar ve yayalar için de tehlikeler oluşturması önlenirken, konteynerlerin eğimli yerlerde sabit durması da sağlanıyor.

Konteynerlerin yer değiştirme sorunu ortadan kalktı

Yapılan çalışma ile  ayrıca; araç ve yaya trafiğinin aksamasının önüne geçilerek, göz estetiğine de uygun alanlar oluşturulmuş oluyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ekip, ilçe genelinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Yapılan bu çalışmalar vatandaşları oldukça memnun ederken, vatandaşlar  Gölcük Belediyesi’ne teşekkür ederek, “ Yıllardır Gölcük’te bir konteyner problemi var. Cadde ve sokaklarda konteynerler sabit durmuyor ve bu durum hem bizim için hem de sürücüler için sıkıntı oluyordu. Yapılan çalışma ile artık konteynerler yerlerinde sabit olduğu için sıkıntı olmuyor. Emekleri için tekrar teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.