DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te Minik Eller Ebru Sanatını öğrendi ÖĞRENCİLERİN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Gölcük’te Minik Eller Ebru Sanatını öğrendi

ÖĞRENCİLERİN MUTLULUĞU GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Gölcük Belediyesi’nin Sömestr Tatilini en iyi şekilde değerlendirmek amacıyla hayata geçirdiği ‘Ders Zili Gölcük’te Sanat İçin Çalıyor’ etkinliği Belediyenin Sanat Galerisi’nde Eğitmen Meryem Cineviz eşliğinde yapıldı. Minik Eller Ebru Sanatını öğrenirken, yaptıkları ebru sanatı ile de oldukça güzel bir gün geçirdi.

Ebru Sanatını Eğitmen Meryem Cineviz öğretti

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde yapılan ‘Ders Zili Gölcük’te Sanat İçin Çalıyor’ etkinliği oldukça güzel görüntülere sahne oldu. Minik Öğrenciler Eğitmen Meryem Cineviz eşliğinde ebru yaptı. Etkinliğe katılım oldukça yoğun oldu.

Öğrenciler ebru sanatını çok sevdi

Öğrenciler suya resim yapma sanatı olarak da bilinen ebrunun renklerin dans ettiği dünyasıyla tanıştı. Eğitmen Meryem Cineviz ebru sanatını tanıttı, bir yandan da öğrencilerle birlikte ebru yaptı. Öğrenciler ebru sanatını çok severken, çok güzel bir gün geçirmenin mutluluğunu yaşadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.