DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK’TE ÖĞRENCİLER KARİYER GÜNLERİ İLE GELECEĞİNE YÖN VERİYOR

Gölcük Belediyesi ve Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İşbirliği’nde gerçekleştirilen Kariyer günleri kapsamında Prof.Dr. İsmail Barış, öğrencilere tecrübelerini aktardı.

Gölcük Belediyesi; düzenlediği etkinlikler ile öğrencilerin kariyerlerine katkı sunmaya devam ediyor.Öğrencilere yönelik etkinliklerini aralıksız sürdüren Gölcük Belediyesi, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde,“Gölcük’te Öğrenciysen Projesi” kapsamında düzenlenen ‘Kariyer Günleri’nde; Geçmiş Dönem Gölcük Belediye Başkanı, Geçmiş Dönem SHÇEK Genel Müdürü, Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Sayın Prof.Dr. İsmail Barış’ı lise öğrencileri ile buluşturdu.Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda düzenlenen etkinlikte Prof.Dr. Barış, öğrencilere tecrübelerini aktararak, kariyer planlama yolunda önerilerde bulundu.


ÖĞRENCİLER YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ


Etkinliğe; Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları Fikret Ormancıoğlu, Şevket Kaba, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük’te öğrenim gören çok sayıda lise öğrencisi ve öğretmenler katıldı. Etkinlikte Prof.Dr. Barış; insanlara, çevreye ve tüm canlılara karşı saygılı olmaları konusunda hassas olmaya davet ettiği öğrencilere, davranışlarında da adaletli olmalarının fayda sağlayacağını söyledi.


HEDEFE ULAŞMANIN İPUÇLARI KARİYER GÜNLERİNDE


Öğrencilere, karşılaşacakları olası başarısızlıklar karşısında yılmamaları gerektiğini söyleyen Prof.Dr. Barış, istedikleri hedefe ulaşmanın üç önemli adımı hakkında da ipuçları verdi. Barış; her bireyin hedefini belirleyerek, Allah’a güvenerek ve aklın yolunu takip ederek istedikleri hedefe ulaşabileceğini ifade etti.


MEHMET AKİF ERSOY’UN SATIRLARI ÖĞRENCİLERE IŞIK TUTTU


Öğrencilerin kariyer yönelimlerine yönelik sorularını Mehmet Akif Ersoy’un yazılarından örnekler vererek açıklayan Prof.Dr.İsmail Barış, konuşmasını bilgiye ulaşmada bilgisayar kullanımının önemine değinerek sonlandırdı. Öğrencilerin dikkatle takip ettiği programın sonunda Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, katılımlarından dolayı Prof.Dr.İsmail Barış’a teşekkür etti.


GÖLCÜK’TE ÖĞRENCİYSEN DOLU DOLU DEVAM EDİYOR


Gölcük’te Öğrenciysen Projesi; ilçede eğitim gören öğrencilerin; bireysel ve sosyal gelişimini desteklemek, farklı kurumlarda eğitim gören öğrencilerin birbirleri ile etkileşimini sağlamak, mesleki yönlendirmeye yardımcı olmak, sosyal ve sportif faaliyetlerin yaygınlaştırılarak kültürel kazanımlar elde etmelerini sağlamak amacıyla; hızlı okuma ve anlama eğitimi, canlı resim performansı, kültürel gezileri, sportif faaliyetler gibi başlayan ve bilahare yapılacak çok sayıda etkinlik ve program ile devam edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.