DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’te Uyarı Levhaları Zarar Görmeye Devam Ediyor

Sürücüleri uyarmak amacıyla yol kenarına monte edilen uyarı levhalar araçlar veya bazı sorumsuz insanlar sebebiyle zarar görüyor.

Onarılıyor kısa sürede yine kırılıyor

İlçe genelinde sürücüleri uyarmak amacıyla ilgili ekipler tarafından monte edilen uyarı levhaları duyarsız sürücüler ve vatandaşlar tarafından zarar görmeye devem ediyor. Hem kötü görüntüye neden olması hem de sürücüler için oldukça önemli olan uyarı levhalarının onarılması ve tekrar zar görmesini istemediklerini ifade ettiler.

“Yenilenmesini  istiyoruz”

Bu konu hakkında açıklamak yapmak isteyen vatandaşlar şu ifadeleri kullandı: “Bu tür uyarı levhaları sürücüler için oldukça önemlidir. Duyarsız sürücüler tarafından uyarı levhalarına verilen zararın artık son bulmasını istiyoruz. Ekipler bu levhaları onarıyor veya yeniliyor ama kısa bir süre sonra yeniden zarar görüyor.   Biz artık bu durumun son bulmasını istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.