DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Harb-İş Spor Kavaklı da gol oldu yağdı KARTEPE SUADİYESPOR’U 5-0 YENDİ

Harb-İş Spor Kavaklı da gol oldu yağdı KARTEPE SUADİYESPOR’U 5-0 YENDİ

İlçemizi Süper Amatör Ligi’nde temsil eden Harb iş Spor A takımı Fercan Gör ile şampiyonluk yolunda emin adımlarla zirveye yaklaşıyor.

Gör, ‘Galibiyetimizi oyuncularımla beraber taraftarlarımıza armağan ediyorum’

Geçtiğimiz gün Kavaklı Stadı’nda Kartepe Suadiye ile karşılaşan Harb-İş Spor A takımı galibiyeti Mustafa Tetik, Mehmet Ali, Osman ve Rustem’in muhteşem iki golüyle aldı. Rakibini 5-0 yenen Harb-İş Spor’un  deneyimli Antrenörü Fercan Gör maç sonu açıklamalarında; ‘Bugün takım olarak çok iyi oynadık, oyunun kontrolünü rakibimize vermeden 90 dakika mücadele ettik ve maçı 5-0 kazandık. Bu zorlu lig maratonunda evimizde üç puanı aldık.Galibiyetimizi oyuncularımla beraber taraftarlarımıza armağan ediyorum.Sezon sonu inşallah şampiyonluk kupasını müzemize kazandıracağız’ dedi.

Bulut, ‘Maddi manevi futbolcularımızın yanındayız’

Maç sonu değerlendirmelerde bulunan Harb iş Spor Başkanı Selami Bulut; ‘Kar yağışı nedeniyle lige verilen  arada durmadan çok çalıştık.Bu sene futbolcu kardeşlerimiz , hocalarımız ve yönetim kurulu olarak bizler Şampiyonluğu istiyoruz.Maddi manevi futbolcularımızın yanındayız.Bizlere bugün yaşattıkları galibiyet sevinci için teşekkür ederiz’ diye konuştu.

Çetiner, ‘En zor günlerde bile bu çocuklara inandık’

Harb iş Spor Basın Sözcüsü Hakan Çetiner; ‘En zor günlerde bile bu çocuklara inandık. Bugün Şampiyonluk şarkıları söylemeye başladık. Bu zorlu süreçte bizleri kar kış demeden yalnız bırakmayan taraftarlarımız ve emekçi basın mensuplarına teşekkür ederim’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.