DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, “YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ KADROLARIMIZI HAZIRLADIK”

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı,

“YARIN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ KADROLARIMIZI HAZIRLADIK”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, haftalık olağan basın açıklamasında ülke ve ilçe gündemine dar önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı yaptığı açıklamada, “Yönetim ve teşkilat olarak uyum içerisinde çalışıp yarın seçim olacakmış gibi kadrolarımızı hazırladık” dedi.

“Mevcut 363 sandıkta görev alacak isimleri hazırladık”

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, partilerinin çalışmaları ve ülke ekonomisi hakkında bazı açıklamalarda bulundu. İlk olarak parti çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Aynacı, “İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanlığı olarak seçim sathı mahalline girmişçesine çalışmalarımıza hız verdik. İlk olarak sandık görevlilerini belirleme çalışması yapıp mevcut 363 sandıkta görev alacak isimleri hazırladık. Mahalle başkanlarımızın yüzde 80’ini hazır hale getirdik. Yönetim ve teşkilat olarak uyum içerisinde çalışıp yarın seçim olacakmış gibi kadrolarımızı hazırladık” dedi.

“Millet İttifakı olarak hükümeti devralacağımıza olan inancımız tamdır”

Açıklamalarına devam eden Aynacı, “Ülkede yaşanan yüksek enflasyon, temel ihtiyaç olan elektrik ve doğalgaza yapılan zamlar, vatandaşımızı geçim derdine düşürmüştür. 20 yılın sonunda ülkeyi bu hale getirenlerden umudunu kesen vatandaşımız, alternatif olarak İYİ Parti’ye teveccüh göstermektedir. Bizler de buna karşılık olarak milletin umudu haline gelen partimizi ve politikalarımızı vatandaşımıza iletmekteyiz. Olası bir erken seçimde veya zamanında yapılacak olan seçimlerde Millet İttifakı olarak hükümeti devralacağımıza olan inancımız tamdır. Biz bu sorunları çözeceğimize inanıyoruz. Vatandaşımız da bizlere güvenmektedir” dedi.

“Halkımız en güzel cevabı sandıkta verecek”

Başkan Aynacı, son olarak açıklamasında, “Mevcut iktidarın, yaşanan hayat pahalılığına karşı izlediği yol, sorunları çözmek değil, yalan yanlış bilgilerle insanları kandırmaktır. Bir genel başkan yardımcısının, katıldığı televizyon programında ‘Avrupa’da enflasyon 7 kat arttı. 100 Euro’ya dolan poşetler, 700 Euro’ya doluyor’ şeklinde açıklamalar yapıp ülkemizdeki enflasyonu makul göstermeye çalışmaktadır. Bu hesabın böyle olmadığını kendisi de çok iyi bilmektedir. Lakin kendisine destek veren, inanan, kendilerini izleyen insanlarla alay edercesine saçma bir hesap üretmiştir. Bu tarz açıklamalar Cumhur İttifakı tarafından defalarca yapılmakta, milletimizin gözünün içine baka baka halkımızla alay etmektedirler. Kendisiyle alay edilen seçmen, sandık kurulduğunda AKP’nin hesabına göre oy oranlarını 300 kat düşürüp AKP’yi baraj altına itmesini de bilecektir” dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.