DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti İzmit İlçe STK’ları ziyaret etti

İYİ Parti İzmit İlçe STK’ları ziyaret etti

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı saha çalışmalarına ve STK ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Başkan Yardımcıları Bahadır Yaşar, İl Yöneticileri İbrahim Sarı, Vedat Kasap, İlçe Muhasibi Salim Yaşar, İlçe Başkan Yardımcıları Abdurrahman Akgül, Nihal Kupşi, Yavuz Dursun, Nebiye Demirtaş. Erol Derin, Nevin Ayyıldız Kadın Politikalarımızdan  Özgül Alpay,  Banu Sakarya, Hatice Cevher,  Gençlik Kollarından Talha Çevlik ve Körfez Mahalle Başkanı Nedret Yılmaz, Yenişehir Mahalle Başkanı Semiha Gündoğdu ile birlikte hafta boyunca STK ziyaretlerinde bulundular.

Birçok ziyarette bulundular

İYİ Parti İzmit yöneticileri, Oda seçimlerinin yoğun olduğu bu süreçte seçim yapan odalara hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Hafta başında ilk ziyaretlerini Makine Mühendisleri Odası seçimlerinde Başkan seçilen Mehmet Ali Elma ve yönetim kuruluna yaptılar. Sonraki ziyaretlerini Kahvecileri Odası Başkanı Erdoğan Göçer ve Yönetim Kuruluna, İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Utkan Mutman ve Yönetim Kuruluna yaptılar. Son olarak Kocaeli Jimnastik Kulübü başkanı Tolga Havuç’u ziyaret ederek, spor yapan çocuklar ve velileri ile sohbet ettiler. 

‘Ziyaret etmedik yer bırakmayacağız’

Ziyaretlerin ardından açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz “STK’lara çok önem veriyoruz. Halka ulaşmanın en önemli yollarından biri bu kuruluşlar. STK ziyaretlerimiz kapsamında seçimleri olan odaları ziyaret etmeye başladık. Odaların çoğunda seçim oldu ve olmaya devam ediyor. Hepsine hayırlı olsun ziyaretlerimizi yapacağız. Bu hafta ziyaretlerimizde Makine Mühendisleri Odası Başkanı Sn. Mehmet Ali Elma ve Yönetimini, Kahveciler Odası Başkanı Sn. Erdoğan Göçer ve Yönetimini, İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi Başkanı Sn. Utkan Mutman ve Yönetimini ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretlerimizi yaptık.  Son olarak Kocaeli Jimnastik Kulübü Başkanı Tolga Havuç’u  ziyaret ettik. Spor yapan öğrencilerimizle ve velileri ile sohbet ettik. İlçe Teşkilatımız ile birlikte İYİ Partimizin adını duyurmadık, ziyaret etmedik yer bırakmayacağız” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.