DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Partili Kadınlar Kartepe’yi karış karış gezdi

İYİ Partili Kadınlar Kartepe’yi karış karış gezdi

İYİ Parti İl Kadın Politikalar Başkanı Pelin Dönge ve ekibi önceki günKartepe’deydi. Partili kadınlar evlere girdi, cami inşaatı için emeklerini esirgemeyen kadınlara gitti

İYİ Parti İl Kadın Politikalar Başkanlığı üyeleri Kartepe’ye çıkarma yaptı. İl kadın politikaları başkanı Pelin Dönge ve ekibi ilk olarak KARKAD’ı ziyaret etti. Kadınların yaptıkları çalışmaları inceleyen Dönge ve ekibi, destek için de her zaman hazır olup birlikte ortak çalışma yapabileceklerini ifade etti.

KADIN MUHTARLARA ZİYARET

İYİ Partili kadınların ikinci durağı ise Uzuntarla Mahalle Muhtarı Nimet Karagöz ve Ataevler Mahalle Muhtarı Neslihan Serim oldu.Kadın muhtarların sayısının çok olması gerektiğini belirten il kadın politikalar başkanı Pelin Dönge, “Kadın muhtarlarımızın mahallelerde karar alma mekanizmalarına katılımlarını çok önemli buluyoruz” diyerek her zaman destek için hazır olduklarını söyledi.Kadın muhtar sayısının artması gerektiğini belirten başkan Dönge, “Türkiye genelinde 51.000 muhtardan sadece 1127’si kadındır. Varlıklarının daha çok artması için eşitlikçi bir yönetim anlayışını hep beraber inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

CAMİ İÇİN KOLLARI SIVAMIŞLAR

İYİ Partili kadınlar Uzuntarla Muhtarı Nimet Karagöz ile birlikte bölgenin cami inşaatına destek vermek için kolları sıvayan kadınları ziyaret etti.Caminin yapılabilmesi için kimi kadınlar kum taşırken kimilerinin ise harç yapmak için çalıştığını gören İYİ Partili kadınlar büyük şaşkınlık yaşadı. Aynı zamanda caminin inşaatı için kadınların elleriyle açtıkları yufkaları sattığını öğrenen partili kadınlar onların da yanına gitti. Kadınlara kolaylıklar dileyen başkan Dönge ve ekibi genel başkanları Meral Akşener’in selamlarını iletip,her zaman desteğe hazır olduklarını söyledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.