DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İYİ Parti’ye katılımlar devam ediyor

İYİ Parti’ye katılımlar devam ediyor

İYİ Parti’ye katılımlar devam ediyor

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı yaptığı saha çalışmaları ve STK ziyaretleri ile İzmit’i karış karış gezerken bir taraftanda üye çalışmalarına devam ediyor.

İzmit Belediyesi ve Derince Belediyesi Eski İmar Müdürü, Kırşehir ve Bilecik’te Bayındırlık İl Müdürlüğü yapan Yüksek Mimar Mustafa Nar İYİ Parti saflarına katıldı. Rozetini İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz taktı.

Partimize teveccüh her geçen gün daha da artıyor

Bir açıklama yapan İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz “Partimizin gün ve gün büyümeye devam ediyor. Saha çalışmalarında üye sayımızı arttırıyor ve mahallelerde güçlenmeye devam ediyoruz. Bizleri ziyaret ederek partimize üye olan Sn. Mustafa Nar’a teşekkür ediyorum. Kendisi tecrübesi, bilgi ve birikimleriyle bizlere güç katacaktır. Daha önce çeşitli kurumlarda üst düzey görevler almış olması bizi daha da güçlendirecektir.’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.