DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

İZMİT BELEDİYESİNDEN KABAOĞLU’NA YENİ YAŞAM ALANI

İZMİT BELEDİYESİNDEN KABAOĞLU’NA YENİ YAŞAM ALANI

İzmitlilerin vakit geçirebileceği, rahat bir nefes alabileceği sosyal alanlar kazandırmaya devam eden İzmit Belediyesi, Kabaoğlu’nda yapımını tamamlandığı yeni yaşam alanını vatandaşların kullanımına açtı

Kentimizin her köşesinde vatandaşlara yeni alanlar kazandırmak için çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Kabaoğlu Mahallesi Ali Ördem Caddesi ile Melek Sokağın kesiştiği noktada yapımını sürdürdüğü yeni yaşam alanının çalışmalarını tamamladı. Ekipler, kendi atölyelerinde sahip olduğu öz kaynaklarla ürettiği materyalleri bölge sakinlerinin keyifle vakit geçirebileceği alanlarda değerlendiriyor.

Yakından Takip Ettiler

Yapımı tamamlanan Kabaoğlu Yeni Yaşam Alanı vatandaşların kullanımına açıldı. Çalışmaları İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar, STK ve Esnaf Masası Koordinatörü Eray Bodur yakından takip ederek yeni sosyal alanın bölge sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundular.

Yemyeşil Bir Görünüm

Kabaoğlu Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni yaşam alanında, Toplam 844 metrekare alan içerisinde sürdürülen çalışmalar doğrultusunda 85 metrekare sert zemin yürüyüş yolu yapıldı. Her biri 16 metrekare olan oturma alanları oluşturuldu ve kent mobilyalarının montaj işlemi tamamlandı. İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde imal edilen 6 adet ahşap bitki saksısı ve 3 adet çatılı piknik masasının montajının da yapılmasıyla bölge daha modern bir görünüme kavuştu. 

Vatandaş Memnun

Bu çalışmaların yanı sıra 710 metrekare alana meyve ağaçları dikilmesi ve çimlendirme çalışmalarıyla  bölge yemyeşil bir görünüme sahip oldu. Ekipler ayrıca yeni sosyal alan içerisinde yeni bir çeşme ve salıncağın da montajını yaptı. Çalışmalardan oldukça memnun olduğunu ifade eden bölge halkı İzmit Belediyesine teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.