DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KARTEPE’DE ATV-UTV’YE DÜZENLEME

KARTEPE’DE ATV-UTV’YE DÜZENLEME

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman’ın üstün gayretleri sonrasında ilçe turizminin geliştirilmesi amacıyla ATV ve UTV parkurlarına yenidüzenleme getirildi.

Turizm ilçesi olan Kartepe’de ATV ve UTV parkurları ve Macera Parklarına düzenleme getirildi. 29 yıllığına Orman ve Su İşleri Bakanlığından kiralanan Güzelbahçe Mesire Alanının yapılan ihalesini Kartepe Turizm Geliştirme ve Kalkındırma Kooperatifi aldı. 

KOCAMAN; “HAYIRLI UĞURLU OLSUN”

Kartepe Belediye Başkanı Av.M. Mustafa Kocaman, Kartepe Turizm Geliştirme ve Kalkındırma Kooperatifi üyelerini makamında misafir ederek anlaşma imzaladı. İmza töreni sonrasında açıklama yapan Başkan Kocaman “Kartepe Turizm Geliştirme ve Kalkındırma Kooperatifi ile imzalar atıldı. Hayırlı uğurlu olsun.ATV-UTV parkurlarınıve Macera Parklarını Güzelbahçe Mesire alanımıza taşıyarak özellikle Maşukiye merkez Alabalık Vadisi Mevkiinde oluşan yoğun trafik ve gürültüye bağlı çevre sorunlarınıda sonlandırıyoruz. Bu sayede ATV ve UTV turları ve Macera Parkları daha güvenli ve konforlu olacaktır.” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.