DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kızılırmak Caddesi’nde Dere kenarında korkulukların TAMAMLANMASI İSTENİYOR

Kızılırmak Caddesi’nde Dere kenarında korkulukların

TAMAMLANMASI İSTENİYOR

Gölcük Yeni Mahalle, Kızılırmak Caddesi Pazartesi Pazarı’nın üst bölümünde kalan alanda bir detay dikkat çekiyor. Dere kenarında bulunan kaldırımın bir bölümüne kadar korkuluk bulunurken, alanın diğer bölümünde korkuluk yok. Vatandaşlar korkuluk olmayan alanlara da korkuluk takılmasını istiyor.

Dere kenarında bulunan kaldırımda korkulukların tamamlanmasını isteyen bazı vatandaşlar, alanın özellikle küçük çocuklar için tehlike oluşturduğunu belirterek, yetkililerden önlem almalarını istedi.

Küçük çocuklar için riskli

Konu hakkında yaşadıkları endişeleri dile getiren bazı vatandaşlar, ‘Dere kenarındaki kaldırımlara korkuluk yapılması güzel ama keşke buradaki bütün dere kenarlarına korkuluk yapılsaydı. Küçük çocuklar için bu alan tehlikeli olabilir. Yetkililerden korkuluk olmayan alanlara da korkuluk yapmalarını istiyoruz’ dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.