DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KOCAELİ CİMNASTİK İL TEMSİLCİLİĞİNE ÖNER SARIKAYA ATANDI

KOCAELİ CİMNASTİK İL TEMSİLCİLİĞİNE ÖNER SARIKAYA ATANDI

Kocaeli’nin profesyonel alanda ilk ve en büyük kulübü olan Kocaeli Cimnastik Kulübü’nün kurucu antrenörlerinden başta Kulüp Başkanı Tolga Havuç olmak üzere yüzlerce sporcu ve spor insanı yetiştiren ilimizin başarılı eğitimci ve spor adamlarından Öner Sarıkaya Kocaeli Cimnastik İl Temsilciliği görevine atandı.

Kocaeli Cimnastik Kulübü’nden yapılan açıklamaya göre; Türkiye Cimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’in seçimle tekrar göreve gelmesiyle yönetim ve tüm kurullarda yapmış olduğu değişimler çerçevesinde kulübün kurucu antrenörlerinden Öner Sarıkaya, Başkan Çelen’in kararı ve onayı ile Kocaeli Cimnastik İl Temsilciliği görevine atandı.

Kocaeli Cimnastik ailesi adına kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Tolga Havuç: Başkanımız Sayın Suat Çelen’in Türkiye’de ve Dünya’da yapmış olduğu reformlarla Türk cimnastiği ve Türk sporu çok önemli noktalara geldi. Liyakat, bilgi ve tecrübeye önem veren Başkanımız kurmuş olduğu ekipler ve kadrolar hususunda da önemli başarılara imza atmıştır. Bizlerin bugünlere gelmesinde büyük emekleri olan Öner Sarıkaya hocamızın Başkanımızın onayı ve kararı ile il temsilciliği görevine atanması Kocaeli cimnastik ailemiz adına onur ve gurur vericidir. Kocaeli’nde cimnastik branşı şimdi daha da hızlı büyüyecektir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.