DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

KOCAMAN AVRUPALI EĞİTİMCİLERE KARTEPE’Yİ ANLATTI

KOCAMAN AVRUPALI EĞİTİMCİLERE KARTEPE’Yİ ANLATTI

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar,Erasmus heyetinde yer alan öğretmen ve öğrencileri misafir ettiler.

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman ve Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar, Kartepe Suadiye Ortaokulu’nun yürütmekte olduğu Erasmus+ KA229 projesi “Mens Sana in CorporeSano: Younghealthystudents” isimli proje kapsamında Kartepe’de bulunan İspanya, Sırbistan ve Bulgaristan ve Kütahya’dan toplam 12 öğretmen ve 38 öğrencileri ile buluştu.

Antik Köfte Sosyal Tesislerinde yabancı konuklarını misafir eden Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman “Erasmus projesi kapsamında bir çok farklı ülkeden Kartepemize gelen yabancı öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldik. Burada olmanızdan dolayı mutluyum. Eğitim kapsamında yapılan etkinliklere elimizden gelen desteği verdik vermeye devam ediyoruz. İnşallah Kartepemizde unutulmaz, çok güzel anılar biriktirir ve tekrar ziyaret edersiniz. Eğitime katkılarınız için tüm hocalarıma teşekkür ederim” açıklamasında bulundu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.