DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KOSBAŞ’ta Genel Kurul Heyecanı AYHAN ZEYTİNOĞLU YENİDEN ADAY

KOSBAŞ’ta Genel Kurul Heyecanı

AYHAN ZEYTİNOĞLU YENİDEN ADAY

Ülke ekonomisine olan katma değeri ve dış ticaret hacmiyle dikkat çeken KOSBAŞ, 22. olağan genel kurulu için gün sayıyor. KOSBAŞ’ın genel kurulu 1 Mart Salı günü gerçekleştirilecek

 İlimizde bulunan iki serbest bölgeden biri olan Kocaeli Serbest Bölgesi (KOSBAŞ), genel kurula gidiyor. KOSBAŞ’ın 22. olağan genel kurulu, 1 Mart Salı günü saat 10.00’da Başiskele Sepetlipınar Mahallesi 107. Cadde No: 10 adresindeki merkezinde gerçekleştirilecek. 3 dönemdir KOSBAŞ Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Ayhan Zeytinoğlu, 4. kez yönetim kurulu başkanlığına aday.

ZEYTİNOĞLU TEK ADAY

Aynı zamanda Kocaeli Sanayi Odası (KSO) Yönetim Kurulu Başkanı, İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Başkan Yardımcısı görevlerini de sürdürmekte olan Zeytinoğlu, seçimli genel kurulda tek aday olarak bir kez daha güven tazelemeye hazırlanıyor. Yapılacak genel kurulda KOSBAŞ’ın ve 2021 yılı faaliyetleri ile birlikte 10 gündem maddesi de görüşülecek.

2021 YILI DIŞ TİCARET HACMİ

Öte yandan hem ülkemiz hem Kocaeli dış ticaret hacminde büyük öneme sahi olan KOSBAŞ, 2021 yılını 1 milyar 97 milyon 377 bin 569 dolar ticaret hacmi ile kapattı. 789 bin metrekarelik alanda 8’i tersane olmak üzere 22 firmanın faaliyet gösterdiği KOSBAŞ, yüzde 99 doluluk oranıyla dikkat çekmektedir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.