DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Kurtuluş, “Gölcük’te Balığa yoğun bir ilgi var”

Kurtuluş, “Gölcük’te Balığa yoğun bir ilgi var”

İlçemizde uzun yıllardır Adnan Menderes İş merkezi’nin alt katında hizmet vermekte olan Rizeli Kardeşler Balık Lokantasının işletmecisi Emrah Kurtuluş balık piyasası hakkında açıklamalar bulundu.

“En çok hamsi ilgi görüyor”

Şu anda balığın tam mevsimi olduğunu ve Gölcük’te balığa yoğun bir ilginin olduğunu ifade eden Kurtuluş, “  Rizeli Kardeşler Balık Lokantası olarak her gün günlük ve taze balıklarımız ile Gölcük halkına hizmet vermekteyiz. Şu anda balığın tam mevsimi ve Gölcük’te balığa güzel bir ilgi var. Fiyatlarımızda balık piyasasına göre oldukça makul. Şu anda özellikle hamsiye rağbet çok fazla. Onun dışında İstavrit ve Çinekop en çok ilgi gören balıklar diyebiliriz.

“Her balığın kendine özel ayıklama şekli var”

Rizeli kardeşler Balık Lokantası olarak en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade eden Kurtuluş, “Rizeli Kardeşler olarak çiğ ve pişmiş balık satışımızın yanı sıra müşterilerimizin isteği doğrultusunda balıklarını en iyi şekilde ayıklayıp öyle teslim ediyoruz. Her balığın kendine özel bir ayıklama şekli vardır ve müşterilerimizi uğraştırmamak için balıklarımızı ayıklayıp, temizleyip o şekilde teslim ederiz” dedi.

Rizeli Kardeşler’de güncel abalık fiyatları

Hamsi 35 lira, İstavrit 35 Lira, Barbun 45 Lira, Çinekop 100 Lira,  Mezgit 45 Lira,  Çupra 80 Lira,  Levrek 95 Lira,  Turna Mezgit 100 Lira, Göçmen Mezgit 50 Lira, Kaya Levrek 100 Lira,  Karadeniz Somon 90 Lira,  Norveç Somon 180 Lira, Kırlangıç 80 Lira, Alabalık Tane 20 Lira,  İthal Uskumru Tane 20 Lira

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.