DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde U dönüşünün yasak olması SÜRÜCÜLERİ ZOR DURUMDA BIRAKIYOR

Geçtiğimiz yıllarda Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olarak hayata geçirilen Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde U dönüşün yasak olması sürücüleri zor durumda bırakıyor. Sürücüler bu yasağın kaldırılmasını istediklerini ifade ettiler.

Adalet Sarayı’nın oraya kadar gitmek zorunda kalıyorlar

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden biri olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’ne duble yol projesi büyük beğeni topluyor. Fakat Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nde U dönüşü yasak olması sürücüleri zor durumda bırakıyor. Sürücüler dönüş yapmak için Adalet Sarayı’nın oraya kadar gitmek zorunda kaldıklarını söyleyerek, yetkililerden Caddede U dönüşüne izin verilmesini istedi. U dönüşünün yasak olması yüzünden sıkıntı yaşadıklarını belirten bazı sürücüler ve vatandaşlar, Caddede mutlaka U dönüşüne izin verilmesi gerektiğini söylediler.

“Akaryakıt bu kadar artmışken karar yenilenmeli”

Duble yol olan Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde U dönüşü yapamadıkları için zor durumda kaldıklarını ifade eden sürücüler yaptıkları açıklamada, “ Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi’nin duble yol olması gerçekten çok güzel oldu ama yolda U dönüşü yapamıyor olmamız bizleri gerçekten zor durumda bırakıyor. Akaryakıt bu kadar artmışken en kısa yolları arayan bizler için bu ciddi bir konu. Bu nedenle yolda kuralların tekrar güncellenmesinin ve U dönüşüne izin verilmesini istiyoruz” dediler.

YORUMLAR

  1. Berat dedi ki:

    Hem de nasıl Motorla kaza yaptım Bir akıllı sürücü sağolsun bakmadan U dönüşü yaptı Ağır kaza yaptım 2 kolum platinli ve Kaburga kırık hala acı çekiyorum …..