DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Necati Çelik’te 2022 yılının ilk Verimlilik Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Necati Çelik’te 2022 yılının ilk Verimlilik Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde 2022 yılı Ocak Ayında “Yönetici Takip Ekran Verileri” kapsamında tespit edilen eksikliklere yönelik yapılan faaliyetler ve tamamlanma durumuna ilişkin Üst Yönetim değerlendirme toplantısı yapıldı.

Ocak ayının verileri değerlendirildi

Verimlilik Yerinde Değerlendirme Kriterlerince 2022 yılı Ocak ayına ait ilk üst yönetim toplantısı yapıldı. Başhekim Uz. Dr. Sertan Acar ve hastane yönetimi yapılacak olan faaliyetler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Kalite ve Verimlilik Birim çalışanı Tülay Ertufan’ın hazırlayıp sunduğu toplantıda; hastane izleme ve değerlendirme ekibi tarafından her birimin işleyişinde temel kritik olarak belirlenen izleme ve değerlendirme kriterlerine ait Ocak ayının verileri değerlendirildi. Hastanenin tüm birimlerinin işleyişi hakkında genel bir durum tespiti yapıldı.

“Gerekli iyileştirmeler başlatıldı ve takibi yapılıyor”

Hastanenin iyi yönleri ve iyileştirilebilecek alanlarına ilişkin faaliyetlerin planlandığı toplantıda konuşan Başhekim Uz. Dr. Acar; “Hastalarımıza daha iyi ve nitelikli hizmet verilmesi için gerekli iyileştirmelerin başlatıldığını ve takibinin yapıldığını” belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.