DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Satır Başı Kitap Kulübü Ücretsiz Kişisel Gelişim Eğitim Projesiyle GENÇLERE DESTEK VERİYOR

5 senedir aktif faaliyette olan ve pek çok kitap söyleşisi, seminer ve sosyal projelere imza atmış olan Satır Başı Kitap Kulübü 29 Ocak Cumartesi günü kişisel gelişim eğitimlerinin ilkini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genç Mekan’da gerçekleştirdi.

‘Okul, sosyal ve iş hayatlarına katkı sağlamak isteyen gençler oluşturdu’

Eğitimler kulübün kurucusu ve aynı zamanda lideri de olan Nlp Master, Eğitim Danışmanı Dilek Özen tarafından NLP (Neuro Linguistic Programming) yani Zihni Programlama Dili üzerinden, iletişim ve kişisel gelişim alanında veriliyor. Tamamen sosyal proje kapsamında ücretsiz olarak verilen, yer yer uygulamalar yapılarak ilerleyen eğitimlerde iş ve sosyal hayattaki iletişim becerileri ön planda yer alıyor. Katılımcıların çoğunluğunu okul, sosyal ve iş hayatlarına katkı sağlamak isteyen gençler oluşturdu.

Eğitimin ikincisi bugün yapılacak

Dört hafta sürecek olan eğitimin ikincisi 5 Şubat Cumartesi 13:00-15:00 arası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genç Mekan’da yine kulüp liderleri Dilek Özen’le devam edecek. Eğitimler halka açık yapılmakta olup öncesinde kayıt için kulübün @satirbasikitap Instagram sayfasından direkt mesajla iletişime geçilmesi yeterli oluyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.