DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

TESUD Gölcük Şubesi 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdi METİN AKYOL’LA “DEVAM

TESUD Gölcük Şubesi 6. Olağan Kongresini gerçekleştirdi

METİN AKYOL’LA “DEVAM

Türkiye Emekli Subaylar Derneği (TESUD) Gölcük Şubesi 6. Olağan Genel Kurulunu geçtiğimiz Pazar günü dernek lokalinde gerçekleştirdi. 2 dönemdir başarılı bir şekilde başkanlık görevini yürüten Metin Akyol 3. Dönemine yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanı Yılmaz Çelik oldu

TESUD Gölcük Şubesi’nin 6. Olağan Kongresi’nde tek aday olarak seçime giren Mevcut Başkan Metin Akyol üyelerin desteği ile yeniden başkan seçildi. Dernek Lokalinde düzenlenen 6. Olağan Kongrede ilk olarak Divan Başkanının seçilmesi ile başladı. Kongrede Divan Başkanı Yılmaz Çelik olurken üyeler Zafer Murad Uygunel ve Mustafa çalışkan oldu.

Raporlar ibra edildi.

Divan Başkanının belirlenmesinin ardından kongre 1 Dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.  Kongrede daha sonra Yönetim ve Denetim Kurulları raporları okundu ve ibra edildi. Başkan, Yönetim, Denetim ve Disiplin Kurulları ile Delege Seçimi gerçekleşti. 

Başkan Akyol, gerçekleştirdikleri etkinlikler hakkında bilgi verdi

Kongrede açılış ve karşılama konuşmasını yapan TESUD Gölcük Şube Başkanı Metin Akyol konuşmasında, “  Değerli üyelerimiz 6. Olağan kongremize hoş geldiniz. 2022-2025 Dönemi Dernek kurullarının seçimi için toplanmış bulunuyoruz. Hepiniz hoş geldiniz.  Öncelikle 2019-2022 Döneminde icra etmiş olduğumuz faaliyetleri kısaca ifade etmeye çalışacağım. Pandemi nedeni ile planladığımız birçok etkinliklerimizi gerçekleştiremedik malumlarımız. Bu dönemde eğitime destek vermek adına siz değerli üyelerimizin  destekleri ile 2019 yılında 4 öğrenci, 2020-2021 yıllarında ise 5 öğrencimize burs verdik. 2019 ve 2020 yıllarında 9 ay süre ile 400 TL. ve 2020 yıllarında ise 500 TL yardımda bulunduk. Bu burslarımızı pandemi nedeniyle kesmeden 9 ay boyunca ödedik. Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem felaketi nedeni ile etkilenen yurttaşlarımıza gönderilmek üzere siz sayın üyelerimizden ayni yardım toplamış ve 2 seferde gönderim sağlanmıştır. 15 Temmuz 2019 Değirmendere Uğur Mumcu Parkında ve 21 Şubat 2020 tarihinde ise Değirmendere Kültür Merkezinde Şef Gülçin Çobanoğlu yönetimde Türk Musiki Konserleri  Derneğimiz himayesinde icra edilmiştir. Yapılan resmi törenlere dernek olarak katılım sağlanmıştır. Kaymakamlıktan müsaadesi alınmasını müteakip 30 Ağustos 2021’i 29 Ağustos’ ta 29 Ekim 2021’i ise 28 Ekim’de Fener Alayları ile kutladık. Yine 30 Ağustos ve 28 Ekim tarihlerinde Değirmendere Çınarlık Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na kaymakamlık müsaadesi ile  çeleklerimizi sunduk. 10 Kasım’larda Gölcük Atatürk Anıtı’na çelenklerimizi sunduk.  Üyelerimizden vefat eden  Mehmet Akın , Osman Nuri Sancı , Bahattin Erbaş , Özer Sürüel ve Bayan Sevil Özmen’in cenaze törenine katılarak çelenk gönderilmiştir” dedi.

Yeniden başkan seçildi

TESUD Gölcük Şubesi Başkanı Metin Akyol’un konuşmasını ardından seçime geçildi. Tek adayın olduğu Kongrede mevcut Başkan Metin Akyol üyelerin de desteği ile 3. Dönem başkanlığına seçildi.

TESUD Gölcük Şubesi’nin yeni yönetimi

Şube Başkanı M. Metin Akyol,

Yönetim Kurulu üyeleri; M. Müjdat Orgun, Selim Yıldırım, Z. Murad Uygunel, Mehmet Yıldız oluştu. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.