DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Ümit Usta’dan sevgililer Günü’nde PIRLANTA YÜZÜK JESTİ

Ümit Usta’dan sevgililer Günü’nde

PIRLANTA YÜZÜK JESTİ

İlçemizde geniş bir kesim tarafından büyük beğeni alan ve tercih edilen adres olan Ümit Usta, bu sevgililer gününde de çiftleri düşünerek kalpli pastalarda pırlanta yüzük jesti yaptı.

Kalpli pastalarda geçerliydi

Uzun yıllardır yılbaşı pastalarında altın çıkma sürprizi yapan Ümit Usta 9 yıldır da Sevgililer Günü’nde pırlanta yüzük sürprizi yapıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle bugüne özel üretilen kalpli pastalarda 3 tane pırlanta yüzük koyduklarını ifade eden Ümit Usta’nın sahibi Ümit Karslıoğulları, “ Bu sene 9’uncusunu yaptığımız kampanyamız ile sevgililer gününe özel ürettiğimiz kalpli pastaların içinden pırlanta yüzük çıkma sürprizimiz var” dedi.

“Ben bile hangi pastalarda olduğunu bilmiyorum”

 Ümit Usta’nın sahibi Ümit Karslıoğulları yaptığı açıklamada, “ Ümitr Usta olarak uzun yıllardır yılbaşı pastalarınızdan altın çıkabilir kampanyasını 9 yıldır da 14 Şubat Sevgililer Gününde pırlanta yüzük ile yapıyoruz. Bu sene 3 pastamızdan pırlanta yüzük çıkma ihtimali var. Yüzüklerin hangi pastaların içinde olduğunu ben bile bilmiyorum. Çünkü ben yüzükleri imalathaneye bıraktım ve ustalar pastaların içine yerleştirdi. Hatta ustalarımız bile bilmiyor olabilir. Şanslı 3 kişiye şimdiden hayırlı olsun diyor ve 14 Şubat Sevgililer Günlerini kutluyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.