DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vatandaşlar istedi, belediye ekipleri yerine getirdi

Vatandaşlar istedi, belediye ekipleri yerine getirdi

Merkez Mahallesi 40. Sokak’ta bulunan aydınlatma direği yamulmuş ve yanında bulunan binaya yaslanmış durumdaydı. Gölcük Belediyesi’nin ilgili ekipleri yamulan aydınlatma direğini onardılar.

Çalışma Esnaf ve vatandaşı memnun etti

Yanında bulunan bina sayesinde ayakta duran aydınlatma direği Gölcük Belediyesi’nin ilgili ekiplerince onarıldı.  Bir süredir yan duran ve çevredeki esnafları ve vatandaşları tedirgin eden aydınlatma direğinin onarılması esnafı ve vatandaşları memnun etti.

Teşekkür ettiler

Çevredeki esnaflar ve vatandaşlar yaptıkları açıklamada, “  Bu aydınlatma direğimiz bir süredir bu şekilde yamuk duruyor ve yanında bulunan bina sayesinde ayakta duruyordu. Neyse ki kötü bir durum yaşanmadan aydınlatma direği belediye ekipleri tarafından onarıldı. Emeklerinden ötürü teşekkür ederiz” dediler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.