DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Vergi Dairesi’nden Vali Yavuz’a ziyaret

Kocaeli Vergi Dairesi Başkanı Osman Eşgin ve Grup Müdürleri Vergi Haftası nedeniyle Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ettiler.

Vergi Dairesi Başkanı Osman Eşgin, Vali Seddar Yavuz’a çiçek takdiminin ardından,  Vergi Haftası münasebetiyle düzenlenen faaliyetler hakkında bilgi sunumunda bulundu ve kabullerinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz, vergi vermenin, vatanseverliğin en önemli ölçülerinden birisi olduğunu ifade ederek: “Devletin kamu hizmet ve yatırımlarını gerçekleştirebilmesi için gerekli olan en önemli kaynaklarından birisi vergilerdir. Devlet, vatandaşının can ve mal emniyetini sağlarken, eğitim ve diğer sosyal haklarını temin ederken, elbette vatandaşın da bu harcamalara geliri oranında katkı sunması kaçınılmaz bir gerçekliktir.’

‘Vergi Kutsal Bir Görevdir’

‘Vatanseverliğin en önemli ölçülerinden bir tanesi kazancı oranında vergi vermektir. Türk Halkının, milletimizin ne kadar devletine, milletine düşkün olduğunu da biliyoruz. Dolayısıyla iyi çalışıp kazanan ve kazandığının da vergisini veren tüm kardeşlerimizi tebrik ediyor, bol kazançlar diliyor, sizlerin nezdinde tüm vergi dairesi çalışanlarımızın Vergi Haftalarını kutluyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.