DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Yozgatlılarda nöbet değişimi YENİ BAŞKAN KAZIM ÇEKİNMEZ

Yozgatlılarda nöbet değişimi

YENİ BAŞKAN KAZIM ÇEKİNMEZ

Kocaeli’nin güçlü sivil toplum örgütlerinden biri konumunda bulunan Gebze-Darıca-Dilovası-Çayırova Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği’nde başkan değişti.

Yapılan kongrede mevcut başkan Nuri Yardım yeniden aday olmazken; bu güne kadar derneğin her aşamasında vazife almış, çalışkanlığı ile bilinen ve bir önceki dönemde başkan vekili olarak vazife yapan Kazım Çekinmez, başkanlığa seçildi. Gerçekleştirilen kongreye; Kocaeli Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Erol Akalın,  dernek üyeleri,  iş adamları, sanayiciler, kurum müdürleri, muhtarlar, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü yöneticileri, Yozgat yöresini temsil eden dernek ve kurum başkanları ayrıca  çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

BİRLİK VE BAREBERLİK MESAJI VERİLDİ

Yapılan kongrede başkanlığa seçilen Kazım Çekinmez,  birlik ve beraberlik mesajı vererek, ‘Çeşitli nedenlerden dolayı gurbete gelmiş biz Yozgatlılar; birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekir. Bu yüzden bu dernek kurulmuştur. Dernek sayesinde biz Yozgatlılar bir araya geliyoruz. Gurbette büyüyen yeni neslimize; Yozgat’ı unutturmamak bizim asli vazifemizdir. Biz, bir birimize sarıldıkça güçlüyüz. Her geçen gün, daha da kurumsal bir yapı kazanarak; derneğimiz güçleniyor ve büyüyor. Biz Yozgatlılar bir araya geldiğimiz sürece, birlikteliğimizi koruduğumuz takdirde, her zaman temsil makamında olacağız; doğduğumuz yer ile doyduğumuz yer arasında köprü vazifesinde bulunacağız.” dedi.

YENİ YÖNETİM OLUŞTURULDU:

Başkan Kazım Çekinmez başkanlığında yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Murat Kocataş (Başkan Vekili), ŞinasıCanbopat (Başkan Yardımcısı),  Talip Türk ve Sezer Akdoğan (Genel Sekreter), Muzaffer Soybilir ve Mesut Türk (Sayman), Murat Gürsoy ve Bekir Ersöz (Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu), Medine Çam ve Esra Erkılıç (Kadın Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı), Emirkan Yardım( Gençlik Kolları Başkanı)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.