DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Değirmenderespor’da Yusuf Örengül dönemi sona erdi YENİ TEKNİK DİREKTÖR AHMET ŞİNASİ AYDIN

Değirmenderespor’da Yusuf Örengül dönemi sona erdi

YENİ TEKNİK DİREKTÖR AHMET ŞİNASİ AYDIN

Değirmenderespor’da Teknik Direktör Yusuf Örengül dönemi sona erdi. Kulüp Yönetimi Örengül ile yolları ayırdıktan sonra bir dönem Gölcükspor’u da çalıştıran Ahmet Şinasi Aydın ile anlaştı.

 Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Değirmenderespor Yönetimi Teknik Direktör Yusuf Örengül ile anlaşarak yolları ayırma kararı aldı. Yönetim, yeni teknik direktörü de belirlemek için yoğun mesai harcadı. Değirmenderespor’un yeni Teknik Direktörü Ahmet Şinasi Aydın oldu.

‘Gölcük’ün evladı Ahmet Şinasi Aydın hocamızla anlaştık’

Yaşanılan son durum hakkında bilgi veren Değirmenderespor Basın Sözcüsü Ergün Akkaya, şunları söyledi: “Değerli hocamız Yusuf Örengül’e bugüne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Değirmenderespor olarak yönetim kurulumuzun aldığı karar gereği  bir dönem Gölcükspor’u çalıştıran ilçemizin evladı Ahmet Şinasi Aydın hocamızla anlaştık. Camiamıza hayırlı olsun’ diyerek kamuoyuna bilgi verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.