DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Derince ve Dilovası’nda Hanelerle hemhal olundu

Derince ve Dilovası’nda Hanelerle hemhal olundu

Vali Seddar Yavuz’un talimatlarıyla ilimizin her bir yerindeki tüm şehit yakınları, gaziler, yaşlı, engelli, öksüz, yetim ve ihtiyaç sahibi aileler ziyaret edilerek gönüllerine dokunulmaya devam ediliyor.

Devletin şefkatine ihtiyaç duyan ve gönlü alınmayan tek bir kişi kalmayıncaya dek ziyaretlerini yapmak, ihtiyaç ve talepleri yerinde görerek değerlendirmek üzere görevlendirilen Vali Yardımcıları, Valilik koordinasyonunda yürütülen Gönülden Gönüle projesi kapsamında ilimiz genelinde yaptıkları hane ziyaretlerine bugün de Derince ve Dilovası ilçelerimizde devam ederek 20 aileyle hemhal oldular, gönül köprüleri kurdular.

Derince İlçemizde Onur Abidelerimiz ve İhtiyaç Sahibi Aileler Ziyaret Edildi

Vali Yardımcısı Ali Ada, Derince ilçemizde ikamet eden Gazilerimiz; Zülküflü Örnek, Sertan Zobar, Selahattin Baydar’ı hanelerinde ziyaret edip, onur abidelerimizin hal ve hatırlarını sorarak bir süre sohbet etti. 

Derince ilçemizin farklı mahallelerinde ikamet eden ihtiyaç sahibi 7 aileyle bir araya gelen, ihtiyaç ve taleplerini yerinde inceleyen Vali Yardımcısı Ada, gereken ne varsa yapılacağını belirtti.

Dilovası İlçemizde Haneler Ziyaret Edildi, İhtiyaç Durumları Yerinde İncelendi

Vali Yardımcısı Abdul Rauf Ulusoy, Dilovası ilçesindeki ziyaretleri kapsamında ihtiyaç sahibi 10 aileyle hanelerinde buluşup, sıkıntı ve taleplerini dinleyerek ihtiyaç durumlarını yerinde gözlemledi.

Vali Seddar Yavuz’un selamlarının iletildiği ve yerinde incelemelerin yapıldığı ziyaretlerden onur duyduklarını belirten gaziler ve ihtiyaç sahibi aileler: Her zaman yanımızda olan, bizleri yalnız bırakmayan Sayın Valimize ve devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz. Allah Devletimize zeval vermesin”diyerek, memnuniyetlerini belirtip, Vali Seddar Yavuz’a selamlarını ilettiler.

Ziyaretleri sırasında rastladığı vatandaşlarımızla da hasbihal eden, hal ve hatırlarını soran Vali Yardımcıları, çocuklara da hediyeler vererek onları sevindirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.