DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gelecek İzmit’te Atama ve Kutlama

Gelecek İzmit’te Atama ve Kutlama

Gelecek Partisi İzmit İlçe Teşkilatının haftalık olağan toplantısında bir kutlama, iki atama yapılırken önümüzdeki günlerde yapılacak program ve etkinliklerin planlaması yapıldı.

Gelecek Partisi İzmit İlçe yönetimi Ömer Uçar başkanlığında toplandı. Toplantıda Gültepe Mahallesi başkanlığına Devran Şirin, Kozluk Mahallesi başkanlığına Özhan Gürtay atandı.

‘Önümüzdeki süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz’

 İlçe başkan yardımcısı Ercan Kahraman’ın eşi Yasemin Kahraman’a sürpriz doğum günü kutlamasının yapıldığı toplantıda konuşan başkan Ömer Uçar, “İl teşkilatımızla aynı binada faaliyet gösteriyorduk. Çalışmalarımızı daha verimli sürdürebilmek için kiralamış olduğumuz yere taşındık, ufak tefek eksikliklerimiz dışında yerleştik. İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıldönümü nedeniyle kuşe kağıda basılı İstiklal Marşı ve Bayrağımızın yer aldığı tabloyu esnaf ve vatandaşa dağıtımını gerçekleştirdik. 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferinin yıldönümü ve akabinde mübarek Ramazan ayı geliyor. Bu süreci de en verimli şekilde değerlendireceğiz. Bugün atamış olduğumuz iki mahalle başkanımıza aramıza hoş geldiniz der, başarılar dilerim” dedi. Mahalle başkanlıklarına atanan Devran Şirin ile Özhan Gürtay’a yetki belgeleri alkışlar arasında verilirken,toplantıya katılan Yasemin Kahraman’a da doğum günü sürprizi yapıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.