DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gelecek Kocaeli’den İstiklal Marşı Tablosu

Gelecek Kocaeli’den İstiklal Marşı Tablosu

Gelecek Partisi Kocaeli İl BaşkanlığıMehmet Akif Ersoy tarafından yazılan İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yıldönümü nedeniyle kuşe kağıda basılı İstiklal Marşı ve Bayrağımızın yer aldığı tabloyu esnaf ve vatandaşa dağıttı.

Gelecek Partisi İzmit İlçe Başkanı Ömer Uçar, başkan yardımcıları Ercan Kahraman ve Abdurrahman Berrak ile birlikte kuşe kağıda basılı İstiklal Marşı ve Bayrağımızın yer aldığı tabloyu esnaf ve vatandaşa dağıttı.

Esnaflardan tabloyu çerçeveletip işyerlerine asmalarını istedi

Bastırdıkları tabloların dağıtımını sağlayan Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır yaptığı açıklamada, “İstiklal Marşı, kurtuluş savaşındaki o büyük mücadeleyi bizlere en iyi şekilde aktaran, vatanın bağımsızlığı ve birlik beraberliğimizi en güzel şekilde ifade eden bir metindir. Bu mücadelenin anısının gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarılması için bu çalışmayı yapıyoruz. Esnaflarımızın yapılan tabloyu çerçeveletip işyerlerinde asmalarını tavsiye ediyorum” dedi. Dağıtılan İstiklal Marşı’nın ve Bayrağımızın yer aldığı tablo; esnaf ve vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.