DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Genç Antrenör Furkan Çil Liderliğinde HARB-İŞ SPOR U-18 TAKIMI ŞAMPİYONLUĞA İLERLİYOR

U18 Elit Liginde ilçemizi temsil eden Harb-iş Spor Değirmendere Stadında rakibi Çınarlıspor’u 8-4 yenip şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı. Galibiyet Buğra Yeşilyurt, Taha Karahasanoğlu, Mete Subaş ve Alican Yapat’ın beş golüyle geldi.

Bulut, ‘Bu sene inşallah BAL ligine yükseleceğiz’

Maç sonu konuşma yapan Harb iş Spor Kulübü Başkanı Selami Bulut, şunları söyledi: ‘Farklı galibiyet ile bizleri sevindiren çocuklarımıza teşekkür ederim. Bu sene A takım ile inşallah BAL ligine yükseleceğiz, U-18 Genç takımımız ile Şampiyonluk yaşayacağız,  Harb-İş Spor Kulübü altın çağını yaşayacak’ dedi.

Çil, ‘Bize bu gururu yaşatan futbolcularıma teşekkür ederim’

Maç sonunda açıklamalarda bulunan genç ve başarılı Teknik Direktör Furkan Çil, ‘Bu hafta antrenmanlar da daha çok gol çalışması yaparak sahaya çıktık. İlk yarı da maçı rakip sahaya yıkıp, golü erken bularak onlara geniş alan bırakmadık. Goller de erken gelince farka gittik. Bugün şampiyonluk yolunda çok önemli bir üç puan aldık. Bize bu gururu yaşatan futbolcularıma teşekkür ederim’ diye konuştu.

Çetiner, ‘Ligi lider olarak tamamlayacaklarına eminim’

Harb iş Spor Basın Sözcüsü Hakan Çetiner; “Bu çocukların geçmişinde şampiyonluk var.Tecrübeliler ve kupa kaldırmaya alışkınlar.Ligi lider olarak tamamlayacaklarına eminim.Hepsinin emeğine sağlık.Onları yetiştiren ailelerine ve teknik heyette ki hocalarımıza buradan bir kez daha teşekkür ederim’ dedi.

YORUMLAR

  1. Derinceli dedi ki:

    Bak şuan oldu şampiyon