DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GFSD Üyesi Aytül Akbaş’tan büyük başarı ALTIN MADALYA GÖLCÜK’ÜN

GFSD Üyesi Aytül Akbaş’tan büyük başarı

ALTIN MADALYA GÖLCÜK’ÜN

Gölcük Fotoğraf Sinema Sanatı Derneği (GFSD) Başkanı İsmail İkiz, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun (TFSF) tarafından organize edilen fotoğraf yarışmasında derneklerinin mansiyon ödülü kazandığını ve GFSD Üyesi Aytül Akbaş’ın da Altın madalya elde ettiğini belirterek, Akbaş’ı tebrik etti.

Gururumuz oldu

Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu’nun (TFSF) 2019 yılında başlattığı Türkiye kupası adı altında gerçekleştirdiği fotoğraf yarışmasına katılım gösteren GFSD üst üste elde ettiği başarılar ile gururumuz oldu. 2019 yılında GFSD olarak 2. Lik ve Başkan İsmail İkiz’in bireyselde birinci olduğu yarışmada bu yıl da takım olarak katılım gösteren GFSD mansiyon ödülü kazanırken GFSD üyesi Aytül Akbaş bireysel değerlendirmede Altın madalya kazanarak gururumuz oldu.

“Yarışmaya 25 dernek katıldı” 

GFSD Başkanı  İsmail İkiz, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF)  tarafından yapılan ve üst üste elde ettikleri başarı ile derneklerinin ne kadar doğru işler başardığını ifade ederek, “ Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu tarafından 2019 yılında başlayan Federasyon Kupası adı altında yapılan yarışmaya GFSD olarak bu senede katılım gösterdik. İki kategoride değerlendirilen yarışmada dernekler grup halinde değerlendiriliyor ve ayrıca jüri tarafından bireysel değerlendirmeye giriliyor.  Türkiye genelinde 65 dernek bulunuyor ve bu sene 25 dernek, bu yarışmaya katılım gösterdi. Derneğimiz üst üste büyük başarı elde ederek altın madalyayı almayı hak etmesi tabi ki bizleri gururlandırdı” dedi.

“Derneğimiz bu sene Mansiyon ödülüne layık görüldü”

Fotoğraf yarışması hakkında bilgi veren Başkan İkiz, “Yarışmada fotoğraflar iki kategoride değerlendiriliyor. İlk olarak takım değerlendirmesi, ikinci olarak da bireysel değerlendirme yapılıyor. Gönderilen fotoğraflar, ikinci bir jüri tarafından bireysel olarak değerlendiriliyor. Fotoğraflarda, takım halindeki değerlendirmelerde konu bütünlüğü aranıyor. Bizim derneğimizin fotoğraflarındaki konu da kardı. Yapılan değerlendirmede Gölcük Fotoğraf ve Sinema Sanatı Derneği takımı, bu kupada mansiyon ödülüne layık görüldü. Bireysel dalda yapılan değerlendirme sonucunda da üyemiz Aytül Akbaş, altın madalyaya layık görüldü” dedi.


“Derneğimizin ne kadar doğru işler başardığını bir kez daha göstermiş olduk”

Başkan İkiz, son olarak yaptığı açıklamada, “ Bu yarışma 2019 yılında başladı ve 2 yıldır pandemi nedeniyle gerçekleştirilemiyordu.  Bu sene ikincisi yapıldı. İlk yarışmada takımımız  2. olmuş ve gümüş madalya kazanmıştık. Bireyselde de benim fotoğrafımla altın madalya kazanmıştık. Bu seneki yarışmada da takım halinde mansiyon, bireyselde altın madalya kazandık. İki yarışmada da dereceler elde etmemizle derneğimizin ne kadar doğru işler başardığını bir kez daha göstermiş olduk.  İki yarışmanın ikisinde de bireyselde altın madalyayı ilçemize getirdik. Bu bağlamda katılımcı tüm üyelerimize teşekkür etmek istiyorum. Önümüzdeki yıllarda yapılacak olan yarışmalarda da benzer başarılar elde etmek istiyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.