DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

GÖLAŞ iştirakindeki Eriklitepe Tabiat Parkı DÖRT MEVSİM ÇEKİM MERKEZİ

GÖLAŞ iştirakindeki Eriklitepe Tabiat Parkı DÖRT MEVSİM ÇEKİM MERKEZİ

İlçemize ve bölgemize kazandırılan en önemli projelerden biri olan Eriklitepe Tabiat Parkı, muhteşem güzelliği ve cazibesi ile turistlerin ve vatandaşların yoğun tercih noktası oluyor. Kış aylarında eşsiz kar manzarası ile doğanın sesi olan Eriklitepe Tabiat Parkı’na gelenler eşsiz bir tatil keyfini doyasıya yaşıyor.

Kayın ormanları arasında bulunan ve Gölcük’e 17 kilometre uzaklıktaki Eriklitepe Tabiat Parkı’nda muhteşem bir tatil geçirebilirsiniz. Tamamı devlet ormanı arazisine kurulu olan Erikli Düzü Yaylası içerisinde bulunan Eriklitepe Tabiat Parkı 63 hektar alana sahip doğal yaşam alanıdır. Samanlı Gölcük sınırlarında kalan bölümünde yer alan Eriklitepe Tabiat Parkı yüzde GÖLAŞ tarafından büyük bir başarıyla işletilmektedir. Yaptıkları güzel tanıtım ve çalışmalarla ilçemize ve bölgemize her geçen gün gelen turist sayısı artmaktadır. Eriklitepe Tabiat Parkı’na gelenlerin hepsi büyük bir memnuniyet ile tesislerden ayrılıyor. Kaliteli hizmet anlayışı, güleryüzlü ve tecrübeli ekibiyle GÖLAŞ bu konuda takdirleri üzerine topluyor.

ERİKLİTEPE’DE BİRÇOK HİZMETİ BULABİLİRSİNİZ

Şehirden uzak bir dinlence merkezi haline gelen Eriklitepe Tabiat Parkında aileniz ile birlikte zaman geçirebileceğiniz bungalov tipi evler, özel yürüyüş parkurları, kamp alanları, cafeler ve çay bahçeleri bulunmaktadır. Tabiat parkında ayrıca bungalov tipi şirin evler, mescid, araçlar içerisinde mini survivor parkurları, çocuk parkları, mangal yapmak için uygun alanlar mevcut. Aileniz ile muhteşem vakitler geçirebileceğiniz piknik sonrası orman içerisinde doğa yürüyüşü yapabileceğiniz bir yer. Ayrıca içeride restoran ve bir markette bulunuyor.

GÜZEL BİR TATİL YAPMA FIRSATI

Bir çok ziyaretçi bu noktaya piknik yapmak için geliyor elbette. Bölgede piknik yapmak için uygun mangal alanları, masalar, su, WC, lavabo gibi hizmetler veriliyor. Ayrıca uygun hava koşullarında paintball etkinliği için bir alanda kurulmuş. Grup olarak gidilen organizasyonlarda keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Kamp yapılabilecek bir alanında ayrıldığı bölgede kamp yapmak için gerekli temel ihtiyaçların karşılandığı bölgede çadır kurabilirsiniz. Ağaçların içerisinde genelde parklarda görülen spor aletleri buluyor. Burada doğa ile başbaşa küçük bir spor yapabilirsiniz. Huzurlu bir ortam, temiz bir havaya kavuşmak için yapmanız gereken tek şey ise arabanıza atlayarak Gölcük Merkezden 17 kilometre uzaklaşmak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.