DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu KONSEYE DÖNÜYOR

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu

KONSEYE DÖNÜYOR

Gölcük Kültür Dernekleri Platformu Mart ayı toplantısını Gölcük Bayburt Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Ayhan ev sahipliğinde gerçekleştirdi. Toplantıda Kültür Dernekleri Platformunun Kültür Dernekleri Konseyi’ne dönülmesi kararı alındı.

Platformun geleceği için önemli bir adım atılıyor

Toplantı hakkında kamuoyuna bilgi veren Gölcük Bayburtlular Dernek Başkanı Ali Ayhan, Platform Dönem Başkanı Hüseyin Karakaya ve Platform üyeleri ile yapılan görüşme sonucunda Kültür Dernekleri Platformu’nun Gölcük Kültür Dernekleri Konseyi’ne dönülmesi kararının alındığını açıkladı.

Platformun Konsey statüsü kazanabilmesi için başvuruda bulunulacak

2004 yılında kurulan ve ilçemize çalışmaları ile kültürel bir renk katan Gölcük Kültür Dernekleri Platformu üyeleri önemli bir karar aldı. Mart ayı toplantısı Platform Üyelerinin katılımıyla Bayburtlular Derneği’nde gerçekleştirildi. 2022 yılı Dönem Başkanlığı’nı Gölcük Yörük Türkmenler Dernek Başkanı Hüseyin Karakaya’nın üstlendiği Gölcük Kültür Dernekleri Platformu aldığı bu önemli kararı Platform Üyeleri ile görüştü. Platform’un Dernekler Konseyi olması için çalışma başlatıldığı açıklanırken, Platform Başkanı Hüseyin Karakaya, Platformun konsey statüsü alabilmesi için başvuruda bulunacak. Toplantıda ayrıca Platformun resmiyet kazanması için çalışmanın devam edeceği belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.