DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK BİR DEĞERLENDİRMEYİ DAHA BAŞARIYLA TAMAMLADI

GÖLCÜK NECATİ ÇELİK BİR DEĞERLENDİRMEYİ DAHA BAŞARIYLA TAMAMLADI

Hasta ve çalışan güvenliği ile memnuniyetinin sağlanmasını esas alan Sağlıkta Kalite Standartları ile bu standartların uygulanmasına ilişkin usul ve esasları düzenleyen “Sağlıkta Kalite Standartları 2022 yılı Değerlendirmesi” kapsamında hastanemizde kalite değerlendirmesi gerçekleştirildi.

Hastane Yönetimi ve çalışanları ekip ruhu ve özveriyle katkı sağlıyor

Sağlık Bakanlığına bağlı, Kalite Değerlendiricileri tarafından gerçekleştirilen değerlendirmede hasta ve çalışan güvenliği standartları başta olmak üzere sağlık hizmeti sunum kalitesi standartları ve birçok standart yerinde görülerek başarıyla değerlendirildi. Hastane Yönetimi ve çalışanlarının ekip ruhu ve özveriyle katkı sağladığı “Kalite Değerlendirmesi” Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde gerçekleştirildi.

Sağlıkta Kalite çalışmaları hem hasta hem de çalışan güvenliği ve memnuniyeti açısından çok önemli

Hastane Başhekimi Uz. Dr. Sertan Acar “Sağlıkta dönüşüm kapsamında, hastanelerin hizmet sunumunda yapılan iyileştirme çalışmalarının temeli olan Sağlıkta Kalite çalışmalarını ciddiyetle önemsiyoruz. Sağlıkta Kalite çalışmaları hem hasta hem de çalışan güvenliği ve memnuniyeti açısından çok önemlidir. Bu kapsamda hastanemizde Kalite çalışmaları titizlikle yürütülmektedir. Ayrıca bu değerlendirmenin yerinde eğitim olması ve gelen değerlendirici ekibinin bu anlamda hastaneye farklı bakış açısıyla sağladığı katkılar bizim için önemlidir. Hastanemizdeki sağlık hizmetlerini, kalite standartları çerçevesinde ve özenle sunan tüm çalışanlarımız ile Bakanlık Değerlendirici ekibine teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.