DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Gölcük’ün 65 yıllık Saatçi Ustası Mikail Amca yoğun bakımda DUALARINIZI BEKLİYOR

Gölcük’ün 65 yıllık Saatçi Ustası Mikail Amca yoğun bakımda

DUALARINIZI BEKLİYOR

Gölcük’ün sevilen ve sayılan isimlerinden olan Saatçi Mikail Usta olarak tanınan Mikail Toraman yakalandığı amansız hastalık nedeniyle durumu ağırlaşması üzerine yoğun bakıma kaldırıldı. Saatçi Mikail Usta Gölcüklülerin dualarını bekliyor.

İlçemizde çok seviliyor

1 yıl önce yakalandığı amansız hastalık nedeniyle evinde tedavi gören ve 75 Yaşında olan Mikail Toraman 50 gün önce durumun ağırlaşması üzerine İstanbul Kartal’da bir hastaneye kaldırılmıştı. Burada babaları ile hiç güzel ilgilenmedikleri için durumunun daha da ağırlaştığını ifade eden Mikail Toraman’ın oğlu Yusuf Toraman, babalarının şu anda Özel Medar Hastanesi’nde Yoğun Bakım ünitesinde tedavisine devam ettiğini ve durumunu ağır olduğunu ve Gölcük halkından dua beklediğini ifade etti.

“Amansız hastalıkla mücadele ediyor’’

Saatçi Mikail Usta’nın son sağlık durumu hakkında bilgi veren oğlu Yusuf Toraman, “ Babama 1 yıl önce hastalığının teşhisi konuldu ve evde tedavi görüyordu. Yaklaşık 2 ay önce babamın durumunun ağırlaşması üzerine Gölcük’te yer bulamayınca babamı İstanbul Kartal’da bir hastanede yoğun bakıma kaldırıldı. Burada 50 gündür tedavi görüyordu. İlk 25 gün babamın durumu oldukça iyiydi ama sonra durumu ağırlaşmaya başladı. Babamla hiç güzel ilgilenememişler, vücudunda yaralar çıkmış. Bize hiç haber bile vermediler. Babamın durumunu öğrenince Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer ve İl Sağlık Müdürümüzün Sayın Yüksel Pehlevan’ın  desteği ile babamı Gölcük’e getirdik. Şimdi Medar Hastanesi’nde yoğun bakımda tedavi altında. Doktoru “Elimizden geleni yapacağız ama çok enfeksiyon kapmış her şeye hazırlıklı olun” dedi. Şu an da bilinci yerinde değil uyutuluyor. Bu yüzden tüm Gölcük halkının dualarını bekliyoruz. Bu saatten sonra Doktorlardan gelecek güzel haberi bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.