DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Halıdere PTT Acentesi, Gölcük Belediyesi TARAFINDAN HİZMETE AÇILDI

Gölcük Belediyesi ile PTT Kocaeli Müdürlüğü arasında yapılan protokol uyarınca; PTT Halıdere Acentesi yeniden hizmete açıldı.

Gölcük Belediyesi, ilçenin her noktasında ihtiyaç duyulan hizmetleri bir bir vatandaşın ayağına getiriyor. Bu kapsamda Gölcük Belediyesi ile PTT Kocaeli Müdürlüğü arasında yapılan protokol ile PTT Halıdere Acentesi, Gölcük Belediyesi Halıdere İrtibat Bürosu’nda tekrar hizmete açıldı. PTT’nin tüm hizmetlerinin verileceği büroda, belediye ile ilgili tüm konularda irtibat noktası olarak hizmet verilecek. Yeniden hizmet vermeye başlayan büroda ayrıca emlak, çevre ve temizlik vergisi de ödenebilecek.

“HALIDERE’YE HAYIRLI OLSUN”

Yeniden hizmet vermeye başlayan PTT Halıdere Acentesi’nde incelemelerde bulunan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer; hizmetin Halıdere’ye hayırlı, uğurlu olmasını diledi.Hizmetten memnun kaldıklarını dile getiren Halıdere Körfez Mahalle Muhtarları Necmettin Bekar ve Halıdere Yalı Mahalle Muhtarı Seyfi Eraydın, Başkan Sezer’e teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.