DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

Hürriyet: Engelli Vatandaşlarımıza Destek Vermeye Devam Edeceğiz

Hürriyet: Engelli Vatandaşlarımıza Destek Vermeye Devam Edeceğiz

İzmit Belediyesi, İzmit Kent Konseyi, Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği ve Marmara Eğitim Kurumları Kocaeli Kampüsü ortaklığında gerçekleştirilen “Tekerlekli Sandalye Dans Gösterisi” izleyenlerden tam not aldı

Tekerlekli Sandalye Dans Projesinde, dansa gönül veren, sanatı seven, sanatı aşkla seyreden büyük topluluklar oluşturmak amacıyla düzenlenen dans gösterisi seyircilerin büyük beğeni ve takdirini kazandı.  İzmir Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle kurulan ‘Tekerlekli Sandalye Dans Projesi’, İzmit Belediyesi, İzmit Kent Konseyi, Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği ve Marmara Eğitim Kurumları Kocaeli Kampüsü ortaklığında gerçekleştirilen programda sahne aldı.

Yoğun Katılım

Programa İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in yanı sıra İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol, İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı Selçuk Tanrıkulu, Kocaeli Engelli Dernekleri Federasyonu Başkanı Mehmet Ata Doğan,  Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Başkanı Meral Dönmez, Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği Başkanı Necdet Gümüş, İzmit Bizim Bahçe Şizofreni Derneği Başkanı Kamer Doğanyılmaz, Minik Hayatlar Derneği Başkanı Kemal Kiriz, Marmara Spina Bifida Tüm Engelli Aileleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nabi Ulusoy,  Sakarya Engelli Birlik Federasyonu Başkanı İbrahim İşçi, Kocaeli Jimnastik Kulübü Başkanı: Muazzez Erdoğan Olcay, Kocaeli Genç Fikirler Derneği Başkanı: Buğra Kaşıkçı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Destek Vermeye Gayret Edeceğiz”

Dans gösterisi öncesi kürsüye çıkarak seyircilere hitap eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Derneklerimizin taleplerine cevap verebilmek için bütün kaynaklarımız ve imkanlarımızla yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Yakın zamanda İzmit Belediyesi olarak hayata geçirdiğimiz engelli bireylerimizin ya da çocuklarımızın hayatını kolaylaştıracak, ailelerin hayatını kolaylaştıracak Yaşama Destek Evi gibi yine yakın zamanda hayata geçireceğimiz Otizm Spor Merkezi gibi her engel grubumuzda her engelli bireyimize elimizden geldiği kadar destek vermeye gayret edeceğiz.

“Teşekkür Ediyoruz”

Engel tanımayan bu farkındalık çalışmasında imzası olan değerli arkadaşlarımızı izleyeceğiz onlara çok teşekkür ediyoruz. Bu gece arkadaşlarımızın bizimle buluşmasında katkı sağlayan İzmir Büyükşehir Belediyesine hem sevgilerimizi hem de saygılarımızı gönderiyoruz teşekkür ediyoruz. Buradan da söylüyorum ki biz de bu anlamda bize düşen görev ve sorumluluk bilinciyle hareket edeceğiz” dedi.

“Çok Güzel Şeyler Başaracağız”

Programda konuşan Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği Başkanı Nuray Ergüneş, “İzmit Belediyesi sanata çok yatkın, bizlere destek anlamında olsun engelli kardeşlerimize destek olsun böyle bir program gerçekleştirdik. Fatma Başkanımla çok güzel şeyleri başaracağız ben buna inanıyorum. İnanın bu akşam çok güzel şeyler seyredeceğiz tekrardan iyi seyirler diliyorum ”diyerek sözlerini sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.