DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C
Reklam

İlkay ve Uğur Çifti evliler kervanına katıldı HAYATLARININ EN GÜZEL ‘EVET’İNİ SÖYLEDİLER

İlkay ve Uğur Çifti evliler kervanına katıldı HAYATLARININ EN GÜZEL ‘EVET’İNİ SÖYLEDİLER

Köseköy’ün değerli ve sevilen ailelerinden Lütfiye ve Haydar Balcı çiftinin biricik kızları Değirmendere Meze Evi’nin Sahibi İlkay Balcı ile ilçemizin sevilen simalarından Makbule Kaya’nın biricik oğlu Uğur Genç dünya evine girdi. Geçtiğimiz gün Belediye Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen nikah merasimi ile genç çift hayatlarının en mutlu gününü yaşadı.

Mutlulukları görülmeye değerdi

Mutlu birlikteliklerini dünya evine girerek taçlandıran genç çift mutluluklarını dostları ve sevdikleri ile paylaştı. Belediye Kongre Sarayı’nda yapılan nikah töreni ile hayatlarının en güzel ‘Evet’ ini diyen İlkay ve Uğur çiftini başta aile yakınları, dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı.

‘Teşekkür ederiz’

Dostları ve sevenleri İlkay ve Uğur Çifti’ni tebrik ederken, ‘Mutluluk’ temennilerini ilettiler. Genç Çift, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Bizde Gazetemiz adına İlkay ve Uğur çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.