DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Kocaeli °C

KARBAFED ve kardeş derneklerinden Ramazan öncesi DEV organizasyon!

KARBAFED ve kardeş derneklerinden Ramazan öncesi DEV organizasyon!

Kuruluşundan bu yana Başkan Mikail Kalyoncu önderliğinde hemşericilik STK’sı olarak çok çeşitli ses getiren etkinliklere imza atan Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu KARBAFED; federasyon dernekleri dışında da 5 kardeş derneğiyle oluşturduğu komiteyle birlikte ramazan öncesi dev bir organizasyona imza atıyor!

KARBAFED kısa adıyla bilinen Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Federasyonu, Ramazan öncesi dev bir organizasyona imza atmaya hazırlanıyor.

KARBAFED önderliğinde kardeş 5 dernekten oluşturulan komiteye; Artvin Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Osmanlı Ajans katkı veriyor. Organizasyon soğuk havalarda iç ısıtacak ve nefes aldıracak beş günlük bir etkinlik zinciri olma hedefini taşıyor.

Organizasyon komitesinin yaptığı açıklamada, “7 Mart Artvinimizin 101. Kurtuluş yıl dönümüydü. Ancak ülkemizle birlikte tüm dünyanın başına bela olan koronavirüs sebebiyle her zaman Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirdiğimiz etkinliklerimizi sorumluluğumuz gereği yapmak istemedik. KARBAFED ve tüm kardeş derneklerimizle birlikte; Ramazan öncesi bu soğuk havalarda tüm Kocaeli’nin içini ısıtacağımızı düşündüğümüz, Artvin kültürümüzü tüm kente tanıtacağımız bir büyük organizasyon yapmak istedik. İnşallah ARTVİNİMİZİN her yöresinden meşhur olarak tüm Türkiye’ye tulum, kemençe ve horonu sevdiren birçok sanatçıyla tüm Artvinlilerimize ve Kocaelimize layık bir beş günlük tanıtım günleri etkinliği gerçekleştireceğiz” dendi ve tüm Kocaeli halkı ücretsiz tanıtım günleri etkinliğine davet edildi.

ARTVİN KÜLTÜRÜNÜ TANIYACAK VE EĞLENCEYE DOYACAKSINIZ

KARBAFED ve kardeş dernekleri; bu kez de birbirinden ünlü şarkıcılarla ARTVİN TANITIM GÜNLERİ için Kocaeli’de ortalığı sallamaya hazırlanıyor.

ÇARŞAMBA GÜNÜ FUAR ALANI GÜNEŞ SAHNESİ’NDE BAŞLIYOR

23 – 27 Mart tarihleri arasında Kocaeli Fuar Alanı Güneş Sahnesi’nde gerçekleştirilecek ARTVİN TANITIM GÜNLERİ Kocaeli’de yaşayan Artvinlileri ilgilendirdiği kadar, Kocaeli insanına da Artvin kültürünü, nefis tatlardan oluşan yiyeceklerini tanıtmayı ve içinden geçtiğimiz sıkıntılı soğuk kış günlerinde sıcacık bir nefes olmayı hedefliyor.

KARBAFED ve kardeş 5 derneği; hepsi birbirinden ünlü ve tamamı ARTVİN’in ilçelerinden meşhur olup topluma mal olmuş şarkıcılarla Kocaeli’ye çıkartma yapmaya hazırlanıyor.

Kemençesi, tulumu ve horonu  ile eğlencenin dibine vurulacağı ön görülen dev etkinliğin kentin moralini de yükselteceği ve ramazan öncesi yılın organizasyonu olarak kayıtlara geçeceği öngörülüyor.

Hasan Koçak’tan Davut Güloğlu’na kadar pek çok sanatçı dev organizasyonda Artvinlileri ve tüm Kocaeli’yi coşturmaya gelecek.

Hafta içi (çarşamba, perşembe, cuma sabah 10’dan akşam 19’a dek sürecek etkinlik ve konser zinciri, haftasonu (cumartesi-pazar) sabah 10’dan akşam 20’ye dek sürecek.

KARBAFED ile birlikte organizasyona imza atan ‘kardeş’ dernekler:

DERİNCE ARTVİNLİLER DERNEĞİ, GÖLCÜK KAFKAS DERNEĞİ, KARAAĞAÇ KÖYÜ DERNEĞİ, SAKARYA ARTVİNLİLER DERNEĞİ, KERABOĞLU DERNEĞİ

KARBAFED’E BAĞLI DERNEKLER: Kocaeli Artvinliler Derneği, İzmit Artvinliler Derneği, Kocaeli Yusufelililer Derneği, Başiskele Artvinliler Derneği, Kandıra Beylerbeyi Derneği, Gölcük-İznik Batum Havalisi Derneği, Karamürsel Artvinliler Derneği

İŞTE 23 MART -27 MART ARTVİN TANITIM GÜNLERİ ETKİNLİK PROGRAMI:

23 MART 2022 ÇARŞAMBA: MUHAMMET VANAL (O SES TÜRKİYE)

                                                   CİBA MÜZİK

24 MART 2022 PERŞEMBE:  ZAFER TEKGÜMÜŞ

                                                  EBRAL AYDIN

25 MART 2022 CUMA: BAYAR ŞAHİN

                                         ONAY ŞAHİN

26 MART 2022 CUMARTESİ: FAİK PALA

                                                    HASAN KOÇAK (O SES TÜRKİYE)

27 MART 2022 PAZAR: ŞAFAK UYANIK

                                          DAVUT GÜLOĞLU

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.